Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKO DANAS IZGLEDA SELO KAŠLJAVAC NA OBRONCIMA BILOGORE?!



KAKO DANAS IZGLEDA SELO KAŠLJAVAC NA OBRONCIMA BILOGORE?!

Nije prvi put da istražujem; i da govorimi pišem o selu Kašljavac, i da spominjem život mještana i njihov standard. Kašjavac se nalazi na obroncima Bilogore, gdje je moja majka doselila za vrijeme Nezavisne države Hrvatske (NDH) 1941., godine sa svojom obitelji iz Hercegovine.

Drugi svjetski rat (1941.,-1945.) učinio je svoje, i velika zla su se dešavala na Bilogori, koja je srce Hrvatske. Partizani sa komunističkim preznakom su ubijali Hrvate, i palili i rušili im kuće... Poslije tog ratnog stanja, došlo je drugo ratno stanje 1991. godine do 1995. godine, gdje je ostalo puno napšuštenih imanja i kuća.

Utjecaj i uloga prošlosti je velika i danas, jer dominiraju djeca od bivših partizana i četnika, izgleda da "polit-biro" i danas kroji sudbinu Hrvatskog naroda. Reklo bi se; "mrtvi sahranjuju žive!". I danas nakon 75. godina, kad tobože Hrvatska trasira svoj put, živimo u neizvjesnosti, te "borba prošlosti" još uvijek traje, i ne jenjava. Čak je još intenzivnija; jer hrvatsku "Brišu sa lica zemlje."

To sve se ne dešava spontano i slučajno?! Hipoteka prošlosti nas pritišće. I danas bivši komunisti imaju razrađenu strategiju. Oni krivotvore Hrvatsku prošlost i utječu na budućnost iovako krhkog naroda... Franjo Tuđman, veliki partizanski zločinac, i general od Josipa Broza -Tita, htio je pomiriti "partizane i ustaše", a on je najviše sa Josipom Manolićem poubijao Hrvata i Hrvatica.

O toj istini i Rimokatolička crkva šuti i krivotvori povijest. Crkva je prihvtila Titine laži i zločine, i zbrizala je krivnju komunističke partije... Vrlo uporno i agresivno i nametljivo putem medija održavaju se na vlasti i štite svoje ratne i gospodarske zločine..


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 03.04. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5366.




Post je objavljen 03.04.2020. u 11:28 sati.