Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Lijek za žensku očobolju

Gledam tak u momentima dokolice, a usljed polukarantene koju trenutno živim zajedno sa ostatkom Hrvatske, te kojekakve selebritije i posvuduše i influenserice i influensere. Svi zabijeni u četri zida, neki slickani ko da idu na dodjelu Oskara, neki raščupani i u trenirkama ( ono - i ja imam fotke za po doma ), neki muški glumci su čak pokrenuli izazov golih fotki al nije mi se nikako dalo pratit razvoj situacije jer mi nisu apetitlih. Lile nacionale snimila i spot u karanteni, uobičajeni ritam i koreografija i sa puno vidljive kože, šta će drugo sirota. Svi šalju poruke tipa - ostanite doma, evo i mi se patimo pa da vam bude lakše evo gledajte nas kako smo vakinaki. Uglavnom u tome prednjače influenserice, da ne izgube na gledanosti i ritmu objava.

E pa dosta je meni toga. Blažen internet i spoznaja da postoji sredstvo za liječit očobolju i probleme vidnog polja i za žene. Zašto bi mi uopće gledale šta objavljuju tamo neke ženetine koje imaju isto šta i mi, razlika je u tome šta su se spremne eksponirat? Zašto kad ima recimo za pogledat kak su snimali kalendar za 2020. već toliko puta spomenuti australski vatrogasci? Svi volimo životinjice, jel tako; e pa ovdje ima i klokana, i koala, i peseka, i mačaka, i svaštanešta od životinjskog carstva. Ima se negdje u tragovima i vatre u pozadini, da se zna čim se bave. I zarada od prodaje kalendara ide u dobrotvorne svrhe, trebalo bi priupitat ove šta se nonstop čepere po društvenim mrežama jesu isto dobrotvorne svrhe il šta je to.

Znači udobno se smjestite i malo skinite mrenu i smanjite očni tlak i uklonite iz vidnog polja sve šta vam smeta. Iza ovih frajera ( i životinjica naravno ) neće vam trebat kapi za oči idućih par mjeseci. Dobro, ovisno od stupnja očobolje; kad vam dođe lako nađete pa pogledate.
Kud ne živimo u Australiji, pa to bi se spaljivalo smeće i granje svaki dan i gorile bi ranjgle po pećima sve u šesnajst. Ono, da dečki mogu doć i malo ti izliječit očne probleme dok gase požar.




Post je objavljen 01.04.2020. u 18:50 sati.