Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

za rat spremnaVidin da je rat na blogu počeja. To je stavr coronaizolacije. Nesagledive posljedice ove pošasti tek će se vidit na kraju epizode pandemije.

Sve češće dezinformacije demoraliziraju blogerske postove. Vrime koje izopačeno trlja naše moždane vijuge stvara agresiju koju triba usmjerit spram virusa, jeb... majku svoju, a ne kontra jedni drugi, ukućana, ljubimaca i neljubimaca.

Daklen: Objavljujen da je počeja 3. svjetski rat i da se naoružate do zuba. Još jedno 2 - 3 miseca ćemo ratovat, cili cvit protiv nemani sa pipcima, ka da je iz drugog svita došla. Teuta prouči mu slabe točke i u šifriranom izvješću proslidi bojovnicima.

Anči je ošla u ilegalu. Navukla je nindža odjeću i ruje po rovovima bespuća bloga tjedna. To je taktika skrivanja koju samo ona zna. Trenutno je nedostupna radi praćenja priko telefona, Interneta, dronova i svi ostali signala koji nas prate.

Kupus piva borbene i to je u svrhu dizanja morala jako važno.

Freš je potamanija sve ustaše i četnike (vala bogu), jugonostalgičare, idiote, perverzne i neuke.

V je dobila narukvicu navigacije. Ona smišlja novi dezert za neprijatelja s pipcima zvanog coronavirus COID 19.

Lionica gleda sve Vijesti i Dnevnike i analizira postotak dezinformacija kontraobavještajnih agresosrskih postaja.

Stara Teta nadgleda situaciju dronon i prati svaki korak izolacije naši buntovnika, kamikaza i terorista kojima corona ništa ne more.

Andrea B. i Mela ljubuju virtualno i to je taktika predostrožnosti spram COID-a 19.

Euro nas hrabri smihom jer smih je najbolji za imunitet.

Dražen se blogoizolira jer neman kruži i po blogu, A Grunf gruva iz pozadine.

Teorije zavjere, su svita, apokalipsa ... samo su vizija neprijatelja koji je nevidljiv, jeb... majku svoju, no najbolja i jedina preporuka tom nevidljivon smradu je da ostanete doma i ratujete svin raspoloživin sredstvima.

Sve bojovnike i bojovnice molin da mi svaki dan podnesu izvještaj o kretanju trupa, o podvizima i gubicima, o stanju u izolaciji i borbi s neprijateljen te o svon psihičkom zdravlju. PPST napada sve bojovnike i bojovnice koji nemaju ratni plan, koji se dosađuju i ne znaju kud bi sa sobon, na prozor, balkon, u WC; na prozor, balkon, u WC...

3. svj. rat je počeja dragi moji, zbijmo redove, pokažimo solidarnost, humanost, vjeru, snagu, izdržljivost, ponos, ljubav... i njegujmo sve ono na šta smo bili zaboravili.

Vaša vrhovna zapovjednica naređuje ubijmo tata ratujući od kuće, sa sigurne udaljenosti iz naših tvrdih bunkera, rovova, podmornica i tvrđava.

Smrt coroni !!!
Post je objavljen 31.03.2020. u 09:58 sati.