Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Polemična prisjećanja



Jedna od najtužnijih polemika koje pamtim je bila ona Kiš-Jeremić. Tužna je bila jer je Jeremić bio univerzitetski profesor, neprikosnoven autoritet, a Kiš samo pisac. Kiš je bio nevjerojatno superioran, stalno ga šamarao riječima, podučavao uglednog profesora uporabi zareza. Naravno Jeremića su branili nagrađivani književnici poput Bulatovića, od njega pamtim epohalnu rečenicu, da je Njemačka izgubila rat zato što njihovim vojnicima, za razliku od ruskih, nije bilo dopušteno silovanje, Kiš je i te poltrone s lakoćom išamarao.
Mi na blogu nismo imali naročito kvalitetnih polemika, izdvojio bih jednu koju je kod sebe započela Uranova pikulica, bio je to njen post kao odgovor na nespretan napad na mene, mislim da je bilo skoro 300 komentara, na drugoj strani nisu bile igračice za baciti, konzervativna Zona, te fotografica Bugenvila, na kraju je Pikulica sve obrisala, i post i komentare, a nitko od nas nije ništa sejvao, moglo bi danas u ovo doba jadnih nemoćnika koji znaju samo psovati, služiti kao primjer polemike.
I za kraj još jedna fotka, može je tko želi naći na twitteru, ne kupuje se, neke budale ni to nisu shvatile, samo za budale koje misle da im se ruke suše od masturbacije, a ne od pogrešno odabranih sapuna.



Post je objavljen 29.03.2020. u 11:33 sati.