Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Nema tih para

Ja se iskreno divim ženama sa jakom želučanom kiselinom i jakim živcima i dovoljno jakima da kontroliraju poriv koji bi recimo ja imala - da opaučim torbom po glavi ono šta me vodi za ruku kroz život, dagajebem i život.

Ono, ima životnog supatnika starijeg dvadesetčetri godine kojeg je upoznala na nekom modnom afterpartiju i oborio je njegov šarm ( već na spomen šarma ja sumnjam na tešku očobolju i nedostatak spoznaje šta je šarm, jer ako je to šarm ja sam nova Mis junivers - a znam da nisam ). I odprve su se, veli ona, jako povezali. Pa ju je tražio broj, al mu ona nije dala neg je tražila da on njoj da broj ( e to je potez - nazvaću ja tebe kad i ako se sjetim i ako mi ne ispadne cedulja s brojem iz džepa, pa nek on iščekuje kad će zazvonit; ovo je već lukavo ). Pa ga je nazvala za tjedan dana i tak je krenulo; hodali sedam godina pa se onda povjenčali ( to isto nije loše, ima se vremena naviknut na to da ne gleda baš previše kak izgleda u recimo gaćama il na ulazak u šlafcimer pod mjerama zamračenja, jer nekako sam dojma da šarm jako splasne čim se on počne raskomoćivat, mila moja majčice ). Da mi je recimo bilo čut šta joj je mama rekla kad je čula da će udat kćer za multimilijardera koji je od nje same stariji godinu dana. Tipa - a dobro, nek vam je sretno, nosićeš možda malo više sunčane naočale da slabije vidiš, i nemoj ga puno pimplat po glavi da se ne sjebe ona instalacija, da ti ne ostane u rukama.

Malo seruckam, jelda? Činjenica je da ona i dalje tvrdi da su oni jako kompatibilni i da daju jedno drugom prostora i da je pristutna kemija.Ja nekako mislim da tu ima jako puno prostora, za nebilivit. Treba to gledat ujutro, pa slušat...evo pišem pa mi sve slabo dolazi, kamoli da to osobno moram zbavljat.
Al to sam ja; moja želučana kiselina to ne bi mogla preradit, nema tih tableta protiv živaca koji bi me držali donekle pribranom i nema te situacije u kojoj ga ne bi s apetitom opaučila torbom iz voleja po glavi. Al zato ja sjedim u Brezju i pišem i nikad neću bit viđena u punom sjaju po kojekakvim gala iventima.
Rodilo me sa slabim želucem i nepotkupljivu. Nema tih para.

( photo by HienaLouca )



Post je objavljen 28.03.2020. u 18:25 sati.