Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

I DUHOVNA MOMORIJA JE KRIMINALNO PRIVATIZIRANA OD GLUPOG I NAIVNOG NARODA, TOBOŽE NEKIH HRVATA I HRVATICA, OTETA IM JE STVARNOST. (Branko Stojković-Štit)





Otet i uništen nam je park "Borik" u Bjelovaru. Peru novac na našim sportskim terenima, koje su sa financijskim investicijama uništili... To je postao Vandalizam u bjelovarskom sportskom parku Borik. Teror od pasa, teror od psećijih govana i pišaline... Park "Borik" više nije što je bio... I DUHOVNA MOMORIJA JE KRIMINALNO PRIVATIZIRANA OD GLUPOG I NAIVNOG NARODA, TOBOŽE NEKIH HRVATA I HRVATICA, OTETA IM JE STVARNOST. (Branko Stojković-Štit)

OVO NIJE MOJ GRAD BJELOVAR - OVO JE SABLAZAM OD GRADA BJELOVARA.
Udruzi "Šapa" (gdje drže pse) su asvaltirali u prilaz u Letičanima, dok mnoga naselja ili sela još nemaju asvalt. Ma, živo rugo gdje se troši uzaludno novac od građana. A tu se gradonačelnik preserava da smo: najtransparentniji grad u Hrvatskoj. Grad Bjelovar mora platiti 50 tisuća kuna ženi koja je pala na zaleđenom nogostupu. Sve vijesti i informacije luđe od luđih...

JESMO LI ODGOVORNI - ZATO NAM I TAKO JE: Pomoćnik načelnka policije Bjelovarsko-bilogorske Hamdija Muharem Mašinović, lijepo vozika se sa službenim kolima u 14,30 sati, (28.03.2020.) stavio je lakat na otvoreni prozor, karirana košulja i sunčane naočale, vozi službena kola BJ144 GM., dok njegova kola su parkirana u dvorištu gdje ima stan. Sa tim službenim kolima inače ide na posao i sa posla kući, iako on živi od policijske uprave samo 1200 metara. Živila nam država! (Branko Stojković-Štit)

ŠTO SE ONI SVE ZAMIŠLJAJU; DA SVE SMIJU RADITI, I DA NJIMA NITKO NIŠTE NE MOŽE?!

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 28.03. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5361.





Post je objavljen 28.03.2020. u 11:55 sati.