Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Corona u Vegasu



Vidim jučer fejs pun šeranja raznih gluposti, kako nam je corona zaslužena kazna, koje je sve dobre stvari i navike donijela inače bolesnom društvu, što se jedino slažem, kako je puno napravila za moralne vrijednosti, a sve skupa kazna za razuzdanost, bla,bla, bla, toliko gluposti ne bi iznijeli na jednom mjestu ni eminentni top blogeri ovdje.
Budući da osim šetanja psa ostajem doma, danas nisam išao čak ni do dućana, za doručak sam jeo kruh od prekjučer, mogu na prvu svjedočiti što se događa na netu, ništa pozitivno, što ću i probati razjasniti, dobro, pozitivno i negativno su često subjektivne vrijednosne kategorije, ne događa se ništa što ide u prilog teorijama ovim moralista o pozitivnosti katastrofe.



Već sam pisao na blogu da već dugo na mrežama pratim jednu vegašku plesačicu, znala je odlične snimke stavljati, posebno na instagramu i mudro se osvrtati na taj polusvijet. Na seksističke komentare bi odgovarala da je ona preskupa za taj sloj komentatora. No corona i ograničenja su došla i do Las Vegasa, noćni klubovi se zatvaraju, sve češće daje akcije za pristup svojoj stranici za već nekad nezamislih 5 dolara mjesečno, a i na twitteru su besplatne fotke sve eksplicitnije, kao i kod drugih iz branše, mora se muške privući, a konkurencija je odjednom velika.



Ja sam blokiran nakon jednog zajedljivog komentara, ali za razliku od blokada kod našeg bloga, preko anonimnog prozora se može anonimno, bez prijave, doći do bilo koje adrese, sve vidjeti, samo što komentirati ne možeš. Zadnje se pohvalila sa sto preplatnika, nakon što je na twitteru otkrila sve svoje adute ;).
Eh što je corona, iako je neradan dan, već sam dva put danas onako usput bacio oko, jel tko što radi u virtualnim razredima...





Post je objavljen 28.03.2020. u 11:31 sati.