Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Cura dana

Vjerojatno ne pratite na portalu net.hr Webcafe. Pratim ga zbog „Komnetara“ na kojem S. Marekovicha u obliku fotomontažnih karikatura komentira gluposti kod nas i u svijetu. Na istoj strani ima i slika lijepih cura pod naslovom „Cura dana“ pa povremeno navratim i na tu stranu da napasam oči.
I dok su do nedavna to bile slike polugolišavih ili čak golih djevojaka u posljednje vrijeme su sve redom odjevene. Ne znam ima li to kakve veze, i ako ima kakva je to veza, s pojavom koronavirusa. No za temu posta to i nije bitno.

Tako sam danas opet bacio pogled na „Komnetar“, karikatura me se nije dojmila, ali zato „Cura dana“ je. Naravno, ne zbog cure – cura ko cura u vrućim hlačicama – već zbog mog ljubimca Spačeka, originalnog naziva „2CV“ što bi se na francuskom reklo „deux chevaux" (dva konja, ali oba vuku u istom smjeru - prema naprijed sretan).

Rekoh u sebi, ajde da malo prekinem s koronavirusom i svim problemima koji uz njega idu i štovanom čitateljstvu pružim na uvid sliku mog ljubimca u društvu cure dana. Meni je ljepši od curetka. Bio je to moj prvi auto, kupljen davne 1975. godine, i dan danas mi je žao što sam ga prodao. Ali što se može, c'est la vie (da bude u francuskom duhu).


Nadam se da curetak neće ništa prčkati po motoru.


Post je objavljen 26.03.2020. u 14:10 sati.