Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

OVAJ PUTA POLICAJCA NEĆU IMENOVATI - ALI PREVIŠE SE POLICAJCI DAJU ZA PRAVO!OVAJ PUTA POLICAJCA NEĆU IMENOVATI - ALI PREVIŠE SE POLICAJCI DAJU ZA PRAVO!

Danas, (25.03.2020.) oko 16,00 sati došao sam ispred KTC-a u Bjelovaru, u namjeri da nešto kupim u tome trgovačkom centru, sa menom je u društvu bila jedna ženska osoba. Upravo kad smo ulazili u trgovinu ispred nas se ispriječila trgovkinja sa maskom na licu i imala je gumene rukavice, i u ruci je držala špricu za ruke; kazala nam je; da zajedno ne možemo ući, i to kao dva člana obitelji. Ja sam rekao da ne živimo zajedno i da kakve su to uredbe i zakoni? Trgovkinja je rekla da smo došli zajedno i da nemožemo ući.

Počeo sam psovati Vladu i Plenkovića zbog ovakve situacije, "corone virusa" i govorio sam da njegove mjere su protiv slobode i čovjeka; i da nabijem na k...c, takve uredbe, i da su svi pošašavili do kraja... Već smo se okrenuli da idemo, uto je došao jedan čovjek i kazao: "Šta je Branko"! I njega sam poslao u k...c ! Otišao sam malo dalje prema vozilu; onda sam skužio da taj čovjek je policajac, i da ga znam iz grada,.., ali ovaj put nisam ga odmah prepoznao, bio je u civilu, a nisam ga prepoznao, jer je bio vrlo neobrijan i zapušten... Imao je sijedu bradu...

Između ostaloga bio sam poslije vrlo ljut: jer policajac se je pristrano stavio na stranu te trgovkinje, i umiješao se u naš razgovor, i mene je primitivno i nekulturno oslovio: Šta je Branko! Nije pitao tu trgovkinju u čemu je problem?! Prije nego što smo otišli u trgovinu "Plodine", policajac je zamnom viknuo: "Napiši to i stavi na svoj Blog!" Otišli smo u "Plodine" udaljene oko sto metara dalje, i tamo smo kupili sve što smo naumili. U trgovački centar "Plodine" ušli smo bez problema, i nitko nas ništa nije pitao...

Moram ovdje kazati i to; mi kada smo otilazili iz dvorišta i parkinga KTC-a ta ista trgovkinja je pustila unutra u KTC-e jednu ženu i njezinoga odraslog sina. Ta gospođa radi na sudu u Bjelovaru. Očito za njih ne vrijede ista propisana pravila. Dotični policajac se je otkrio; kako ih smeta moj istiniti Blog.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.03. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5355.


Post je objavljen 25.03.2020. u 23:26 sati.