Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Maske padaju



Danas su članovi stožera za borbu protiv corone bili na tiskovnoj konferenciji bez maski. S druge strane ja sam opet jedini bio pred supermarketom bez maske, držao razmak, svi su me bjesno gledali, ti maskirani. Ma imam ja zalihe svog pića, zarad toga ne bih izlazio, ali nestalo je Jinu štapića za čišćenje zubi, e on ne smije ostati zakinut.
Zanimljivo kako svi oni koji su se uvijek zalagali za egzaktne podatke, sad nešto, otkako ide virtualna nastava, svi nešto mudro šute. Kod nas je sve otvoreno, odnosno svatko može pratiti što se događa u svakom razredu u kojem predaje, pa eto ti vraga i matematike, moj sat razrednika je npr. najposjećeniji, svjedoče brojevi lajkova i komentara.
Većini sad pak nedostaje realna škola, al što jedna cura napisa, kad bi radili kafići, možda baš i ne bi bilo tako. I meni nedostaje, al eto baš jučer sam fotkao i na školu poslao potpisanu isprintanu izjavu za rad od kuće, vjerovali ili ne, na nekim školama inzistiraju da se dođe potpisati u ustanovu, i nitko ne postavlja pitanje, tko je tu budala.

Post je objavljen 24.03.2020. u 10:58 sati.