Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Desničari koje volim



Nemam običaj pisati dva posta dnevno, no eto sad moram budući da se vrhunski blog rasist i budaletina u krajnje ozbiljnoj situaciji zajebava, a i top je pa traje na naslovnici.
Mene kao anarhista boli sve, za njegovog hasu ili husu, hrvatinu idola nacionalističke desnice,, ja sam se još prije par godina odlično slagao s ljutom babom koja je kao ekstremna desničarka, optužili su je za zločine u Lori, upoznali smo se i uživo, branio sam je kao ljevičar na sajmu knjiga u Puli od tkz. ljevičara feralovaca.
Cijenim i lavicu Lion, iako su nam svjetonazori različiti, mada i ona kao i prethodna, shvaća da su ljevica i desnica kod nas malo čudni pojmovi, socialdemokrati ničim još nisu dokazali da su ljevica.
Naravno cijenim i Mekona, najradikalnijeg od njih, jebiga, on je iskreno ratovao, možda bih i ja za neke ideale za koje se Orwel borio.
Za ograničenu budalu kojoj je glavna legitimacija da se borio, i ne kuži ništa od medijskih manipulacija, samo je primjereno pismen, ne bih mogao upotrijebiti glagol cijeniti...


Post je objavljen 22.03.2020. u 19:24 sati.