Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Priroda uzvraća udarac!

Uvijek može biti gore. To je prava istina. Taman kad pomisliš da će se sve ipak malo stabilizirati, dogodi se nešto još gore. Naravno, mislim na današnji potres koji je vjerojatno svakog stanovnika Zagreba probudio.

Bome treslo se pošteno, imali smo dojam da se nalazimo u kartonskoj kutiji koja se pomicala simo, tamo...Knjige s polica letjeli su dolje, ormar se skoro sav raspao, zid iznad ulaznih vrata popucao.

Skoro svi iz zgrade trk vani, mi nismo tek kasnije smo otišli na parkiralište sjesti u automobil. Konzumu su popucali svi prozori, roba popadala na pod pa nisu ni radili. Na sreću Lidl je radio i radi ali samo do 17.00 h. po novom.

Moja sestra prvi puta doživjela potres jer Češka nije podložna tome i vidjelo se na njoj da se malo uspaničila ali brzo smo je smirili iako je nakon onog glavnog potresa bilo nekoliko slabijih.

Ljudi postavljam si pitanje što se to događa s našom planeticom? Jel' moguće da nam priroda napokon uzvraća udarac? Zime nije bilo niti jedan dan, asteroidi, meteoriti pa korona a danas potres!

Toliko lošeg smo joj napravili, uzimamo je zdravo za gotovo, nimalo je ne cijenimo...jednostavno se prema njoj ponašamo gore nego maćehinski.

Ovu godinu ćemo pamtiti generacijama jer počela je neobično a bojim se da će završiti daleko gore. Voljela bih da nisam u pravu, ali...



Post je objavljen 22.03.2020. u 16:34 sati.