Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whitelilith

Marketing

U prilog (obiteljski).....situaciji

U životu sam naučila da nekako ipak ima smisla: Svako zlo za neko dobro. a evo, sada cmizdrim, jer su me moje jedine rođene dvije (koje imaju istu sposobnost kao ja - dati i produžitit novi život, taaaako rascmizdrile svojom gestom da sam još pod dojmom....sretna i blagoslovljena što ih "imam".

Kao i jučer, dok nas još vrijeme dorbro služi, i danas je bio dan za radove u dvorištu, pogotovo one koja ja više ne mogu već 5 godinica odraditi....sada se spjilo sve: obje su tu, voljne, vesele, pretvorile to u igru, obiteljsko okupljanje i zabavu....Ima li išta ljepše od toga?! pogotovo u ovoj situaciji, iznimno opasnoj za sve nas u RH.

Posljednjih desetak dana intenzivno pratim situaciju, iz razno-raznih razloga (natječaj za posao, razgovor koji sam morala obaviti, zubar, međugradski promet....), a moje curke koje su se (hvala Bogu) okupile kod kuće s nama, kao i uvijek kada nešto zajedno vani radimo, "odvrnile" Otvoreni :)

I onda, odjednom, taman iznosim još ćevape za rođštilj njemu van, a one....."Sluuuuušajte!" kad ono: čestitka mami za rođendan dan prije koji slavimo uređujući dvorište i uz tatin roštilj.

Ne moram vam reći da još cmizdrim:)






Post je objavljen 21.03.2020. u 15:04 sati.