Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

coronizirana dosada

Ovo će biti najružniji, najtužniji, najblesaviji, najdosadniji... rođendan ikad. Ne mogu častiti kolege, djecu, dragana. Mogu samo zdvajati na terasi i moliti boga da me corona mimoiđe kako bi preživjela 53. godinu. Ako napravin tortu oće li moja rodbina tit provat???

Radim od doma. Potpisala. Ide, al djeca su sva rekla da im je lipše u školi.

A što da ja radim osim što tamburam po tastaturi, klaviru koji ne znan svirat???

Panika me lovi od ove moje zabarkadirane situacije, stan-terasa, terasa-stan. Cviće kupila na vrime, jabuku posadila, terasu očistila. I šta sad???

Kupila i malo Jupola da popravim flekice po stanu. Kud nisam kupila vagon, pa bi okrečila cijeloj rodbini sve od A do Ž. Moš mislit. Nisan ja toliko vridna.

Kupila i plastične stolnjake, isto zadnji tren pred zatvaranje butige, da u kuhinjske elemente koje ću prije oprati stavim kao zaštitu.

No to nije dovoljno posla. I panika od dosade me već drma. Da PANIKA OD DOSADE, a ne corona virusa, je… majku svoju, usra mi je rođendan.

Dite davno ošlo u Zagreb da ljubuje. Ja ljubovala jučer bez poljubaca i ko zna kad. Jesmo li se coronizirali pokazat će vrime.

A što ako uvedu zabranu vožnje, policijski sat? Ja ću do Pule makar morala probijat barikade. Bit ću na telki ka ozloglašena bojovnica anticoronalne revolucije. Yeeeeeeeeeeeeee!!!

Poručujen tom corona virusu sljedeće: *#@%&¤Ą}¶§©g©±şă;...

Evo lip je sunčan dan, na terasi milina, a ja zdvajan. Uf. Mantraj Mela, mantraj!!! Lip je dan, uzađi na terasu van! Uživaj!!!

Kad sve pozavršavan, tj. operen viseću i neviseće elemente kujine iden na najteži posa, „Aljine“ i roba u ormaru. Kako da se ja naučin odlipit od robe koju ne nosin godinama kad mi je baš ta aljina nekako lipa, a ja u njoj bože, bože???

Mislin da će ova izolacija napravit čuda u svitu. Svi će sve oprat, dotjerat, sredit – blistat će stanovi i kuće i okućnice i auti i vrtovi ka nikad do sad. Kaže narod: "Nije svako zlo, za zlo."

A da na svoji stodvajst blogova napišen 340 postova? Yeeeeeeeeeeeeee!!!

Živi vi meni i zdravi bili, sa mnom dogodine: bisku, medicu, lozu, šljivu, pelinkovac, orahovac...
pili !!!

Post je objavljen 21.03.2020. u 11:22 sati.