Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Čemu tolika...

... Strka i panika, opći metež i pomutnja ljudi i razuma..
Stožer CZ je dao jasne naputke o ponašanju u ovoj nemiloj situaciji..
Ovo ipak nije srednji vijek.. vijesti putuju u sekundi i koloko je meni poznato danas do 19 h još nitko nije umro u Hrvatskoj od korone(bar ne koliko se zna) a izliječeno je 4 kontaminiranih, eh sad jesu li izliječeni il su samo imali sreće, pokazat će vrijeme.
Pa više ih je poginulo u prometu nego od virusa... bar dosad..
Dakle ako osim prijeke potrebe nemorate ići među druge ljude, nemojte to činiti.. Tj. bar se suždržite neko vrijeme radi sebe i vaše okoline..
Za koji dan, ako ne i prije vjerovatno će bit još restriktrivnijih mjera a netko ko ih donosi zna zašto ih donosi.. Uostalom zato su tu gdje jesu..
Jedino krivim sustav koji u civilnoj zaštiti nema bar tih nesretnih maski za stanovništvo, no valjda će to bit škola za (nedobog) neku drugu priliku, ako ju preživimo..
Sad svi krive ove i one, naročito kineze.. No vjerujte nisu oni razlog... Ko ni arapi za rušenje twinsa u NY svojevremeno..
No o tom će se raspravljati nekom drugom prilikom... Dotad ipak prošećite(ako niste izolirani) na razumnoj udaljenosti, jer boraveći u stanu tek možete natući virusa i bakterija.. Ako nemate ionozatore i pročistače zraka..
Odoh srknut rakijicu i zdimit lulu na terasu... Dok još imam duhana, jer i on mi je iz uvoza...

Post je objavljen 16.03.2020. u 18:43 sati.