Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosor2

Marketing

Visoka razina opasnosti. Vaš je račun hakiran. Promijenite zaporku odmah.

Wtf? Juče, u službenom mailboxu nalazim e-mail s gore navedenim Subjectom. Pošiljalac: ja. Veli:

Pozdrav!

Imam jako loše vijesti za tebe. 08.01.2020. - na ovaj dan provalio sam u vaš operativni sustav i dobio puni pristup vašem računu s adrese@domain.com.

Naravno možete promijeniti lozinku .. Ali moj zlonamjerni softver presreće ga svaki put kad ga promijenite.

Kako sam to učinio: Došlo je do ranjivosti u softveru usmjerivača putem kojeg ste stupili na mrežu. Upravo sam hakirao ovaj usmjerivač i na njega stavio svoj zlonamjerni kod. Kad ste otišli na mrežu, moj trojanski program instaliran je na OS vašeg uređaja.

Nakon toga napravila sam cijelu kopiju vašeg diska (imam cijeli vaš adresar, povijest pregledavanja, sve datoteke, telefonske brojeve i adrese svih vaših kontakata).

Prije mjesec dana htio sam zaključati vaš uređaj i zamoliti malu količinu u bitcoinima za otključavanje. Ali pogledao sam web mjesta koja redovito posjećujete i bio sam šokiran onim što sam vidio!!! Mislim na web mjesta za odrasle.

Želim reći - veliki ste perverznjak. Vaše maštarije nemaju nikakve veze s normalnom percepcijom obične osobe.

I imao sam ideju...

Snimila sam snimku zaslona sa web mjesta za odrasle, gdje se zabavljate (znate o čemu se radi, zar ne?). Nakon toga snimio sam snimke zaslona kako masturbirate (pomoću kamere vašeg uređaja) i kombinirao ih. S lijeve strane masturbirate, a s desne strane - objekt vašeg uzbuđenja. Ispalo je nevjerojatno! To će zadiviti svakoga, posebno vaše rodbina i prijatelji! Znam da im ne biste htjeli pokazati ove snimke zaslona.

Mislim da je 970€ izuzetno mali iznos za moju šutnju. Uz to sam vas tako dugo špijunirao, trošeći puno vremena!

Platite SAMO u Bitcoinima! Moj BTC novčanik: 14R1gsh6YxyUXksPHWemavJTAPPDEtn7Qa

Ne znate kako koristiti bitcoin? U bilo koju tražilicu (na primjer Google) unesite upit: "Kako napuniti BTC novčanik." Vrlo je lako.

Na ovo vam dajem dva dana (48 sati) od trenutka otvaranja ovog pisma. Napominjemo da će čim otvorite ovo pismo, tajmer raditi i vrijeme će proći. Nakon uplate moj virus i sve snimke zaslona vaše masturbacije automatski uništavaju bit će automatski uništene. Ako od vas ne primim naznačeni iznos, tada će vaš uređaj biti blokiran, a svi vaši kontakti dobit će snimke zaslona vaše vulgarne užitke. Nadam se da razumijete svoju situaciju.

- Nemojte pokušavati pronaći i uništiti moj virus! (Svi vaši podaci, datoteke i snimke zaslona već su preneseni na udaljeni poslužitelj).
- Nemojte me pokušavati kontaktirati (to nije moguće, jer sam vam poslao poštu s vašeg hakiranog računa).
- razne sigurnosne usluge neće vam pomoći; formatiranje pogona ili uništavanje uređaja neće pomoći jer su vaši podaci već na udaljenom poslužitelju.

P.S. Nisi mi jedina žrtva. I garantiram vam da vas više neću gnjaviti nakon uplate! Ovo je hakerski kodeks časti.

Molim vas i da ubuduće redovito ažurirate svoje antivirusne programe. Na ovaj način više nećete biti u sličnoj situaciji.

Ne ljuti se na mene. Svatko svoj posao.

Sretno.


Dakle, rodbino i prijatelji, a i svi drugi, kad sutra u svom mail-boxu nađete moj mail sa slikama i videima mene kako s lijeve strane masturbiram, koncentriran na perverzne prizore s desne strane, tek da znate, to vam ne šaljem ja, već ona. Ona, koja me mjesecima špijunirala, trošeći puno vremena, fascinirana mojim maštarijama. Fascinirana mnome, ej! Ona, koja misli da sam sve, samo ne običan. Sto mu gromova, pa ja čitavi život sanjam o tome da me neko cijeni i voli zbog mene samog i baš takvoga kakav sam. I još je usput uspjela aktivirati kameru na mom kompjuteru koje nema, sunce moje malo sposobno!

Mislim, jebo ja što misle obitelj i prijatelji i uostalom svi vi ostali; da ste čemu, ko da bi ja drko ispred posranog ekrana. Ali nju mi pozdravite, i poručite da mi se svakako opet javi. Jer mi je, kao u filmu, napisala da je ne pokušavam kontaktirati. I jer će meni, jebiga, od sutra kompjuter biti blokiran. Recite joj da nisam ni pokušao izbrisati njen virus. I da nisam uplatio iznos od 970€ baš zato što ne želim da izbriše moje slike i da me zaboravi. Nije mi važno što joj nisam bio jedini. Javite joj da bar na trenutak zanemari hakersku čast i okusi vulgarnu strast.

Mislim, nek mi se javi čak i ako je on, a ne ona. Još od Mirčeta mog tražim takvog obožavaoca.

P.S. Gledajući dobivene slike i videa, pokušajte zatomiti divljenje i zavist mojim dimenzijama i izdržljivošću.

Vaš Winnetou Goldberg

Post je objavljen 18.03.2020. u 07:30 sati.