Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Fino proračunata zavjera velikih igrača?!

Coronavirus? 'Ajde budite iskreni, što zapravo znamo o tom virusu? Meni sve to sliči na fino proračunatu zavjeru "velikih igrača". Što nam znače sve te brojke umrlih, oboljelih ako ih samo čujemo i nema načina prave provjere tih podataka?

Iskreno mi odgovorite, tko je od vas upoznao ijednog stvarno zaraženog čovjeka od corone. Je li ikome od vas, ili vaših poznanika preminula osoba od tog virusa? Što se sve dogodilo u državama u kojima se pojavila ta nepoznata pandemija?

1. zrak je postao čistiji (lakše se diše)

2. mnoge trgovine riješile su se svojih ogromnih zaliha

3. natalitet će sigurno porasti u vrijeme karantene

4. nema više gužvi na cestama

5. počeli smo se opet družiti na onaj starinski način, oči u oči

6. stanje na burzi će se totalno preobratiti

7. turizam će nastradati ali dugoročno će se poboljšati

itd. i sl.

Tko će zapravo najviše profitirati zbog tog virusa? Internet i svakakve mobilne mreže, uz ostale već nabrojene. Znači, da zaključimo...Dosta toga će se promijeniti na ovoj planetici.



Moglo bi se zaista govoriti o nekom novom poretku (recimo to tako). Možda čak uz pomoć vanzemaljaca, vjerovali ili ne ali ništa ne treba isključivati.



A kakav će on zapravo izgledati (taj novi poredak), to ćemo tek vidjeti a bome i osjetiti ali ne tako brzo jer još ima puno nepoznanica o djelovanju corone na cjelokupno društvo na svim područjima.

P.S: Ovo je čisto moje osobno mišljenje.

Post je objavljen 15.03.2020. u 18:08 sati.