Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Veliki Marko

U poplavi mučnih vijesti o novom broju oboljelih, o lažnom ili pravom pražnjenju polica po dućanima, ovo je nešto što je toliko toplo i ljudski veliko da vrijedi pisati o tome. Čisto da nas podsjeti što znači biti dobar Čovjek.

Marka Škugora svi poznajemo kao vrhunskog tenora i sjajnog pjevača nevjerojatnog glasa. Do nedavno nije pojma imao kakvog obožavatelja ima u Petrinji, malenog dječaka koji se svakodnevno u igri pretvara u Marka Škugora i održava koncerte i doma i u vrtiću. Tete iz vrtića poslale su pravom Marku mail ispričavši mu sve o njegovom velikom fanu, koji kaže da voli mamu, tatu, seku i Marka Škugora. I pravi Marko je jučer došao u vrtić posjetiti malenog dječaka i njegove prijatelje. Nekoliko je sati proveo sa djecom, pa su tako i zapjevali zajedno.
Ne znam kako je kod vas, ali meni ovakve priče uvijek vrate vjeru u ljude. Pokazuju koliko je lako biti Čovjekom spremnim da svojim postupkom, uz nešto truda i dobre volje, usreći druge ljude. Obzirom da je riječ o djeci, time je njegova reakcija još znakovitija. Možete li zamisliti sa koliko su ga ljubavi i radosti dočekali mališani koje je došao posjetiti? Vjerujem da su obostrano napunili duše enormnom količinom vrijednosti koje su zapravo besplatne, a toliki ih ljudi ne žele pružiti drugima.

Zato svaka čast Marku Škugoru. U mojim očima je velik do neba.

( photo by portal 53, veliki Marko i veliki obožavatelj )



Post je objavljen 13.03.2020. u 19:10 sati.