Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

CIJELI CIRKUS U GRADU BJELOVARU ZBOG AGRESIVNOG PSA?!CIJELI CIRKUS U GRADU BJELOVARU ZBOG AGRESIVNOG PSA?!

Podivljali pas rafalno je napadao građane pred Erste bankom u Bjelovaru. Jedan čovjek je ulazio u banku a pas ga je počeo agresivno gristi za nogu. Zatim je naišao jedan čovjek na biciklu pas ga je počeo gristi za nogavicu, taj čovjek je psa htio udariti s nogom. Kada ga je pas naljutio čovjek je skočio s bicikla i navali je na pas koji je pobjegao... Ja kao građanin sam s mobitela nazvao policiju, koja je rekla da je već dobile nekoliko dojava. U društvu toga psa je bio "beskućnik i klošar" Mario Očko.

Taj sav cirkus se je dešavao na gradskome korzu. Zatim su Mario i Pas promjenili lokaciju, otišli su dalje od banke stotinjak metara i skrasili se pred ulaz od trgovine Konzum. I tu je pas napao nekoliko ljudi. Po mome mišljenju građani su zvali policiju, ali policija ih nije zaštitila, jer joj je trebalo 45-tak minuta da dođe. I kad je policija došla obavila je razgovor sa Mario Očkom iz auta, policajci nisu izlazili van - dok se je pas šepurio oko njihovog auta. Policajac je oškrinuo vrata dok je obavljao razgovor sa Mariom, koji se je nagnuo u unutrašnji dio auta.

Taman što je policija otišla pas je opet napao neke prolaznike. A kada sam rekao da policija nije zaštitila građane, prvo; dugo je trebalo policiji da dođe, a kada su došli u dvorištu su obavili razgovao preko puta Erste banke, (na parkingu) i psa nisu maknuli sa ulice... Pas je napao puno ljudi, i dalje pas hara gradom... Puno sam puta već spomenuo da policija i komunalni redari ne rade svoj posao; što se tiće vlasnika pasa i pasa lutalica... Očito ovo sve ima veze: jer danas je "petak 13-ti".


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.03. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5329.
Post je objavljen 13.03.2020. u 15:22 sati.