Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

COVID-19 preporuke i video

Poštovani pratitelji bloga, poštovani mještani,

pozivamo vas da ozbiljno pratite preporuke Stožera civilne zaštite Istarske županije. Strože će se provjeravati osobe koje bi trebale biti u samoizolaciji. Upućen je i apel građanima da se drže propisanih mjera, te da, ako je moguće, ostanu doma i ne odlaze na mjesta gdje se okupljaju ljudi. Ako su vani, trebaju se držati propisane udaljenosti od jednog metra, prati i dezinficirati ruke.

Prednost naših krajeva je da nismo gusto naseljeni. Budimo strpljivi i odgovorni radi naše djece, a pogotovo starijih susjeda, članova obitelji i rodbine. Isto tako pokušajte ojačati imunitet.

Ovih dana dolazi do nedostatka jednokratnih maskica za lice. Ovom prilikom prenosimo video kojeg smatramo korisnim. Maskicu za lice možete izraditi i sami od materijala kojeg već imate kod kuće.


(Upute na talijanskom jeziku)

Osim nedostataka maskica, problem su i gelovi za ruke. Nedostatak gelova za dezinfekciju ruku možete riješiti nabavkom putem internet trgovina, no problem je mogućnost i vrijeme dostave.

Talijani su doskočili i ovom problemu, pa gelove rade od kuće. Evo jednog od mnogih videa koje možete pogledati na Youtubeu.


(Upute na talijanskom)

Ovdje možete pogledati upute naših susjeda, a po preporukama Svjetske zdravstvene organizacije


Post je objavljen 13.03.2020. u 12:08 sati.