Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moj-plavi-svijet

Marketing

POBAČAJ

Pobačaj! Teška i mučna situacija za svaku ženu ili djevojku koja se nađe u toj situaciji, ali kad se nešto mora učiniti – onda se to mora učiniti.

1. Zamisli sad: mlada maloljetna cura, jedinica, odgajana od strogog oca, cura koja se još nije ni poljubila sa dečkom, nekako zatrudni!!!! Doma joj je rečeno: „ako mi doneseš vanbračno dijete, seli se!“

2. Zamisli sad: silovane žene, djevojke ... zbog tzv. „priziva savjesti“ da ne izvrše pobačaje, zbog zaštite "života od rođenja do smrti"??? Haloooo

3. Zamisli sad: udata žena koja već ima troje djece, ponovo zatrudni, loš materijalni položaj, jedva odgaja i ovo troje, a gdje će sa četvrtim??

4. Zamisli sad puno takvih situacija!!!

Teško zamisliti? Nije!!!

Ima još puno puno puno drugih raznih životnih situacija!!!

Ja sam ova iz prve situacije i što bi bilo da sam zatrudnila???? Gdje bih završila 1974. da se to dogodilo i da sam hipotetski i otišla od kuće????? Haloooo!!!

Ni danas nije lako, u 21.stoljeću nije lako.

Samo prevencija i edukacija, dakle, zna se što može spriječiti neželjenu trudnoću mlade cure, udate žene, bilo koje žene. Problem je što se žene-cure ne educiraju, uskaču u sex-odnose tako lako kao da ulaze u tramvaj, često i u alkoholiziranom stanju nakon party noći misleći, „to se meni neće dogoditi“, ali nakon 2 mjeseca se vidi.

Samo žena i jedino žena MOŽE odlučiti što će učiniti sa svojim tijelom i onim koje raste u njoj.

Sve ostalo su sr...nja koja pišu zadrti vjerski fanatici koji ne vide dalje od svog nosa kojeg guraju gdje god ne treba!

Pa nismo zatupljeni i ne dosađujemo pred bolnicama svojim čudnim riječima jadnim ženama koje znaju zašto su tu došle, jer ni jedna od tih ,,moliteljica'' neće odgajati to dijete koje neka žena mora, a ne želi roditi.

Kad vidim te spodobe, naježim se!


"Ovako se ponašaju skloništa za žene prema pravim žrtvama. U istom ste košu i Neva Tolle i Sanja Sarnavka i Ljiljana Raičević i Jelena Veljača. Zašto postoje skloništa za žene ako žena ženi ne daje nikakvu podršku???? Kakvo je to ignoriranje žrtve, za što ste plaćene, da pomognete žrtvi ili da ližete guzicu nekompetentnoj Veljači?

Sve što sam postigla postigla sam sama svojom hrabrošću, upornošću, željom za životom. Ovo je bila moja proba tj.ispit...
Gospođo, pali ste na ispitu- nedovoljan- 1
I mi nismo na TI.
Ja sam za Vas VI.
Sudac i Bog je samo jedan a Vi ste za mene i mog sina NITKO.
Ne preporučujem vam skloništa jer ona ne koriste nama žrtvama....(čast iznimkama)
Ona koriste samo sebi.
Uzdajte se samo u sebe i samo naprijed."


napisala: Sandra Petrž, književnica, glumica, velika žena!

Post je objavljen 09.03.2020. u 10:31 sati.