Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojeduhovnevjezbe

Marketing

DA LI STVARNO ŽIVIM U PULI?

Onom koji redovite prate moj blog ovaj bi se gornji naslov mogao učiniti nepotrebnim, međutim izgleda da postoje opravdani razlozi za to. Naime, neki od vas koji niste iz Pule čini se da kao popularni bloger uživam i prednosti takvog statusa. Nažalost, nije tako. Prema meni se odnose prijatelji i poznanici uglavnom tako, da me izbjegavaju. To ide sve dotle - pazite apsurda - da negiraju bilo kakvu vezu sa mnom. Evo jedan banalan primjer. Nedavno je jedna žena iz policije bila na mojoj adresi, u Kastavskoj 49, te ustanovila - da ja na toj adresi ne živim. Da apsurd bude i veći, sada ću izgleda i na sudu biti prisiljen dokazivati da ja, Desiderio Valacco, živim na adresi u Puli, na naznačenoj adresi.
Ovo ovdje nažalost spada u scenario, kojime se služe oni koji su na vlasti i imaju moć. (Ovaj vid zlostavljanja ima i svoje ime, izbjegavanje (Na engleskom 'shuning' Učiniti će sve da vas izlude, da vam život učine nemogućim, ne samo da vam pruže bilo kakvu pomoć, već da vam zagorčaju život do te mjere, da poželite da niste ni bili rođeni.
Prije tri godine sam bio napravio jedan mali pokus, da vidim što će se desiti. Za rođendan sam poželio nekakve stvari, koje ne mogu nabaviti preko interneta. Mislite, da je netko došao sa tim stvarima, na moju adresu. Varate se. Ako je netko i bio, pretpostavljam da mu je bilo rečeno, da takav bloger, ni ne živi u Puli.

Post je objavljen 09.03.2020. u 10:15 sati.