Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ništa gore od lošeg bureka



Jučer, pošto sam dobro doručkovao, a drugarica dugo spavala dogovorismo burek za ručak, pa onda nabavka. Preslan je bio i debelih kora, uvijek kad zbog komocije odustanemo od "braće" zeznemo stvar. Jedini valjani burek u Rijeci. To mi nije jasno, u Sarajevu burek u "Bosni" još uvijek kvalitetan kao prije rata, a ovdje osim braće nitko još ne radi kvalitetnu pitu.
Razveselio me sat razrednika, jedna učenica s maskom na licu donosi mi ispričnicu nakon dužeg bolovanja. Ostale hvalim jer se drže dogovorenih pravila, moglo bi tako i društvo daleko kvalitetnije funkcionirati.
Na fejsu mi se prije par godina na čudan način dogodilo prijateljstvo s Radeljakom, ono kao on prihvatio, mada ja sigurno nisam nudio, pretpostavljam da je preuzeo one koji su se javili Vlatki. Ta seljačina je jučer na dan žena objavio post, ono kao sve ljevičarke su ružne, sve desničarke lijepe, na što sam mu i fotkama, mada mi to odvratno, dokazao koliko su u Njemačkoj zgodnije članice die Linke (ljevica) od neofašistica, super, nismo više ni fejs prijatelji, moram još istražiti koliko primitivaca imam još kod sebe na fejsu.





Post je objavljen 09.03.2020. u 14:26 sati.