Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Ah, ta dječica...

Svi vi koji imate djecu znate kako to ide zar ne? Nekad je veselo, pa je drugi puta atmosfera turobna i tako sve ukrug. Kad se svi nađemo skupa prisjećamo se uglavnom smiješnih situacija a njih je bilo bome ohohooooooooooooo.
Bilo ih je jako puno ali što više o njima razmišljam to mi je teže izdvojiti baš posebno smiješne situacije. Ali potrudit ću se. Evo, već sam se sjetila nekih.



1. Sin, prvo moje dijete, jednom je pitao moju najmlađu kćerku: "U avionu lete "Jatele" i "Titele" i odjednom "Titele" ispadne iz aviona, tko je ostao u avionu?" - Kćer je imala cca 6 g. a koliko god se trudila nije mogla odgovoriti, sve i svašta je nabrajala i na kraju plačući je odgovorila: "Bill Clinton". Moram li vam opisati koliko smo se smijali???

2. Sin i mlađa kćer (ne ona najmlađa) jednom su pobjegli u cirkus koji se smjestio blizu naše zgrade ali nisu me pitali za dozvolu niti su me obavijestili. Sva uplašena, tražila sam ih posvuda i onda mi je sinulo da su sigurno otišli u cirkus. Kad sam stigla, iz vana (jer nisam mogla ući) zovem ja djecu, nakon nekoliko minuta čujem jeku koja ponavljala isto što sam i ja izvikivala. Sva u čudu približim se ulazu kad tamo ugledam veliku papigu aru koja je u biti bila moja jeka hehehehe. Na kraju sve je dobro završilo.

3. Pokraj naše zgrade slobodno je mjesto pa često tamo dolazi lunapark. Djeci nikad nije bilo dovoljno novca, neprestano bi bili tamo pogotovo moja najmlađa kćer. Jednom me sreo susjed i pita me: "Zašto vaša kćer moli novce uz obrazloženje da nema što jesti???" Skoro me kap strefila kad sam to čula. Na kraju sam saznala da je tako dolazila do potrebnih dodatnih financija koje bi potrošila u lunaparku.

Post je objavljen 07.03.2020. u 18:44 sati.