Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Fotoholičarke

Fotoholičarke su poseban novonastali soj, da ne kažem podvrsta ženske populacije.

Naime, uz radoholičarke, šopingholičarke i sve ostale holičarke one svakodnevno izranjaju iz bespuća interneta i bombardiraju svojim najfriškijim fotkama. Na balkonu,u šlafcimeru, ovlaš naslonjene na kuhinjske elemente, u zahodu, dakle nema lokacije sa koje ne dospijevaju fotke na dnevnoj bazi. Naflajbane, napućenih usta il sa prstom u ustima, raščupane il sa frizurom. Razlika je samo u stupnju vidljivosti, hoću reć kolko se kože može vidjet na svakoj friško ispaljenoj fotki.
I to je razumljivo. Dok radoholičarka razbija glavu jel da skuha kelj i faširance il sarmu, i hoće stić speglat veš nakon šta presauga cijelu kuću i obriše prašinu, dotle fotoholičarku muči jel da obuče samo gaće, il samo odrezane hlače, il da se iskopeči u bodiju uz obligatan komentar - hešteg eto vadim stvari iz ormara, il hešteg vruće mi je na najjače. Pa kresne fotku na društvene mreže i samo ko kobac čeka hoće bit petstohiljada lajkova il manje i kolko će hejtera reć - fuj sram te bilo, jel ti nemreš pristavit kelj da kipi ko svaka normalna žena nego se čepiš svaki dan da bi meni kidala moje ganglije.
E onda pristaše ispaljuju riječi hvale, tipa - ma ništa ti ne mogu, kako bi te sad strgo, malo ti se svaštanešta vidi na fotki, šta vi papčine ne kužite ljepotu etcetera. A fotoholičarka već traži nove prnje u kojima će se ovjekovječit da ima za bubnut novu fotku već popodne. Jebeš kelj i brisanje prašine, pa lakše se fotkat i uzimat pare nego trgat kičmu svaki dan da bi zahod bio čist i da kuhinja izgleda ko da je taj čas stigla iz dućana. To plati nekoj ženi da izglanca dok ona bavi odabir pa oblačenje to malo robe šta joj treba, pa poziranje, pa objavljivanje redom kud već treba objavit. Fotoholičarke drmaju internetom i ne pada im na pamet prostirat veš i skidat zavjese; to je čisti gubitak vremena, mislim na veš i zavjese. Ionako joj ne treba ništa osim par gaća i bodija u kojima će se slikavat, ovu normalnu robu koristi samo kad ide van i odma na ulasku u stambeni objekt vraća na aufingere.

Ja ne pripadam al u nijednu kategoriju. Radoholičarka sam po potrebi, znači kad me uhvati huja onda ide AC/DC i ribanje i pegla. Šopingholičarka definitivno nisam, mrzim hodat po dućanima i probavat dvjesto pari cipela dok ne nađem one koje su napravljene baš za mene. Fotoholičarka za potrebe promjene profilne slike, a i to se ispatim u neviđenim razmjerima jer nikako ispast kako treba, il mi je glava nakrivljena il sam sva nakrivljena il sve ispadne kak treba pa mi Boni uleti repom u kadar. Osim toga, za postklimakteričnu ženu bilo bi suludo svaki jebeni dan promišljat bil se fotkala na balkonu il bi sjela na frižider; radije motam sarmu.

Jer ja naime volim jest. Onda radije kuham, a fotoholičarenje ostavljam onima koje ionak nemaju pametnijeg posla pa jade hejtere i usrećuju obožavatelje i usput dobro zarade. Ja ne znam nego kuhat i tu i tamo malo nešta napisat.
Kažu da svaka budala ima svoje veselje.

( ovo sam ja, jedva se uslikala za osobne potrebe )



Post je objavljen 05.03.2020. u 19:52 sati.