Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Obješenjaci i Vegas



Kiši danas cijeli dan, nas dvojica smo morali izaći i pokisli, ja zbilja nikad nisam imao bolju jaknu od ove prošlogodišnje berlinske, al hlače ne možeš zaštiti ni pomoću filmskih trikova. Jučer je bilo podnošljivo vrijeme, čak djelomice sunčano, pa smo išli na ćevape tamo gdje nas svi znaju i ne dolaze više ni pitati što će nam staviti na tanjure. Jučer sam nakon dugo vremena bacio pogled na jelovnik, ukinuli su jetricu, ne znam zašto.
Nakon ručka i kratkog skretanja do dućana uputili smo se u Matulje po obješenjake. Otac od drugaricine kolegice je slavonski mesar i ona nama javi kad joj stiže roba pa pazarimo. Sad su već ogromne razlike između njenih proizvoda i onog što se može nabaviti u dućanu. Na fotki su kobasice, al kupili smo znatno više slanine, nije mi se dalo za fotku odmotavati, inače baš je pri kraju stara, još uvijek je dobra za razliku od ove dućanske, koja jako brzo promijeni miris pa onda sve ostalo.
Jedan stari bloger mi je zamjerao što, umjesto da razradim do kraja temu posta skačem na drugu. Imam različite čitateljice i čitatelje i obično ponudim bar dvije teme, jer mi komentari zbilja nešto znače i post bez komentara mi nema smisla.
Oni koji me odavno prate znaju da sam zagovaratelj legalizacije marihuane, doduše jedno vrijeme sam bio samo za dekriminalizaciju, al vremena se mijenjaju. Jutros, u Las Vegasu je doduše bila noć, natjeran sam opet na razmišljanje, al nisam promijenio stav. Individualni su učinci pušenja jointa, ja i u svom društvu imam osobe, uglavnom ženske, koje ga izbjegavaju, jer previše opušta. E noćas je uživo, ta lasvegaška plesačica koju pratim, napušena izvodila show uživo pred svojom kamerom, besplatno jer se to inače itekako naplaćuje, druge fotke koje saam sejvao nisu za objavljivanje. Zanimljivo da je ona nedavno napisala post sa savjetima plesačicama koje dolaze u Vegas, svakako izbjegavati alkohol, jer ako želite uspjeti, morate stvari potpuno držati pod kontrolom.




Post je objavljen 01.03.2020. u 12:35 sati.