Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/veeklik

Marketing

Sto bi porucila mladima i onima koji se tako osjecaju

“Neka bude svjetlo”

Roza
Lipo dalmatinsko ime a ke samo ime nego ima ruza naziv za cvit pa smo opet dobili jos jedno zensko ime koje je prilicno cesto. Kod nas pojam roza oznacava boju koju obicno nosimo liti manje zimi. E tu moram napisat kako su nam modni trendovi donili crnu, sivu boju i sve moguce tamne u modnim jesensko zimskim kolekcijama pa je nastala pomama za tim crnim, sivim, tamnim bojama koje u sebi nemaju ni malo zivota. Ajde lipo je vidit dio neke odjevne kombinacije ali samo dio u nekoj tamnoj boji ali sve u crno pa i postole ajme ti ga nama. U sto se to moda pretvorila? Moda nije vise samo stil ona je pokret za tamni izricaj. Tako nasim ulicama defiliraju mladi u crnim, crno-sivim i svim tamnim bojama. Pa di su to boje za mlade?! Odma ga “ubije” bojom. Zasto su oni pristali na to zatiranje zivih zivotnih boja nije nikom jasno. Aj ono baka od 70 god. obuce crninu to jos moze stat zena je u godinama i tuguje. Ali ovi svi mladi nose crno je li za kim oni svi tuguju?!
Nisam za to da mlade divojke nose maje di in vire bubrezi i pupak usrid ljute zime ali ni za to da su u crnini osim tko stvarno zaluje. Ko je ono reka koliko boje utjecu na zivot pogodija je. Znan ja da je to neki darkerski dir ali ima svak svoju pamet.(Nismo Borgovci)
Dico moja ubacite neki dio odjece da je lipe neke boje koja oznacava zivot. Dajte malo svitla na ulice neka ne bude sve mrak.



Post je objavljen 29.02.2020. u 11:45 sati.