Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Revolucije i djeca

Zašto ta Korona ima žensko ime, zašto se ako je već virus ne zove Jure, mislin ono aj da je bakterija, pa dobro, a ne vako ispada da svako zlo ima žensko ime.
Nezgodno je to suton Koronon, sve je izbezumila, pa ni jedna ženska udruga, ni Severina, ni Jelena Veljača, a ni naše feministkinje, sa bloga, a bome ni feminizirani Blogeri nisu reagirali zato šta su u Kaštelin na krnjevalu spalili ženu.

Sve te silne aktiviste je i nako iscrpila borba za prava pedera i četnika, pa su eto sad pod uticajem nadolazeće Korone zeru posustali.

Ali zato je tu vaš omiljeni bloger, vaš glas savjesti koji pazi ki doberman da ništa ne prođe neprimjećeno.

Morete li uopće zamislit te opscene likove, koji u dvajsprvom stoljeću, makar simbolički palu žene na lomači, jebate koja su to govna, ili one koji će to spaljivanje prešutjeti ili ne daj Bože odobriti.

Koliko mora jedinka bit patološki zadojena mržnjom da bi taj poziv na nasilje i demonstraciju mržnje gledala šutke ili ne daj Bože s odobravanjem.

Kaže masna bosanska pederčina, perjanica lijeve misli u hrvatskim medijima kako je u redu simbolički spaljivat one koji imaju moć, pa čak i ako su žene, samo nije u redu spaljivat pedere.

I onda u Bosni i Hercegovini, odakle je masna bosanska pederčina dogmizala, spale na opći užas pederčine i njemu sličnih, ženu koja je bez ikakvih kvalifikacija imenovana za veleposlanika od strane lika koji je izbornom prijevarom od strane jednog naroda izabran da bi predstavljao drugi.

Jebiga ta revolucija uvijek pojede svoju djecu.

Danas ćemo se dakle obračunavat s onima koji makar simbolički, na maskenbalu pale žene, svim mrziteljima, onima koji to prešućuju i nedaj Bože odobravaju.

Naš stav ćemo izrazit stihovima renomiranog glazbenika Ede Maajke

Mater vam jebeeeeeem
Mater vam jeneeeeeeem
Mater vam jebeeeeeeeem


Post je objavljen 26.02.2020. u 07:02 sati.