Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

Kako je jedan ravnozemljaš dokazao...

...vlastitu glupost!

Jedan nadobudni ravnozemljaš je prije par dana pokušao sam sebe lansirati u orbitu "raketom", kako bi "dokazao" da je "Zemlja ravna ploča". Međutim, dogoodilo se da je u tom svom nastojanju poginuo. Na žalost (jer se ipak radi o ljudskom životu), ili na sreću (jedna nedokaziva budala manje uslijed prirodne selekcije i vlastite gluposti)... o tome bi se moglo raspravljati.

Želio dokazati da je Zemlja ravna, poginuo u raketi koju je sam napravio

Poginuo u kućnoj raketi: Htio je dokazati da je Zemlja ravna


Naime, njegova "raketa", koju je ovaj sam sklepao, dosegla je nakon lasniranja parsto metara visine (pri čemu joj je uslijed lansiranja otpao padobran), te se nakon toga sunovratila prema zemlji i ubila dotičnog "ravnozemljaša". VIDEO

Pa je tako dotični ravonzemljaš dokazao samo to da....:

a)... nije genijalac kakvim se smatra, pogotovo ne po pitanju raketne tehnologije, štoviše da je školski primjer "Dunning-Krugerovog efekta".

b)...da gravitacija itekako postoji (a što ravnozemljaši uporno poriču i negiraju.)

Inače, ovo mu nije bilo prvo takvo lansiranje; dotični je već izveo barem jedno slično lansiranje pri čemu je umalo poginuo; njegova "raketa" je doduše bila opremljena padobranima, koji nisu baš naročito ublažili pad s parsto metara visine koje je njegova "raketa" uspjela na jedvite jade doseći... VIDEO

No da je dotični bio iole inteligentniji u svojoj namjeri da se podigne na velike visine i vidi svojim očima zakrivljenost zemlje, odnosno da zemlja nije ravna, svakako bolja opcija bi mu bila da je pokušao konstruirati balon na helij i hermetički zatvorenu kapsulu (poput one kakvom je Felix Baumgartner skočio sa 39km visine).

Na kraju, par kolekcija snimaka Zemlje iz svemira (a koje naravno svi ravnozemljaši smatraju "fotošopom", CGI-em, "lažnim fotomontažama".......)

21 Amazing Photos Of Earth From Space

Astronaut Andre Kuipers’ Stunning Photos Of Planet Earth


Post je objavljen 25.02.2020. u 08:11 sati.