Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

PRIZNANJE

''Poštovana,

u prilogu Vam šaljemo priznanje za sudjelovanje na 7. Natječaju za najljepše ljubavno pismo. Nadamo se da ćete sudjelovati i iduće godine.

Srdačan pozdrav,
Knjižnica Sesvete''







SJENA SNA


Sve se lako zaboravi, ali okamine čine neku povijest i uvijek ostaju tragovi za novi putokaz pa nas možda ti tragovi odvedu na neke sretnije staze.

Ožiljci neka budu samo loši trofeji, izbrisati ih ne možemo, ali podsjećaju, da ne činimo ono što smo činili, dok smo ih dobivali.

Moji tajni svjetovi drugačiji su od ovih realnih, dok plavi snovi imaju svoje krhke obale i u tišini, pažljivo, čuje se šum mora, a morska školjka skriva svoj biser pa zato, dragi, otvorimo srce i neka vrijeme struji lagano kao ljetni lahor kroz lišće srebrnih breza.

Otvorimo srce jedno drugom i gledajmo čistim kristalnim pogledom jedno drugo, jer vrijeme, taj relativan pojam, za sada odigrava veliku ulogu, ali kad ljubav caruje, kazaljke na satu stanu zbog poštovanja prema ljudima koje je obavila ljubav.

Šutnja, kiša, drhtaj srca i čovjek bez lica, usamljen je čovjek bez srca, pjesnik koji riječi trga iz oblaka ne bi li pala kiša, žena koje nema u njoj samoj, srce bez srca, a u nekim jutrima bez glasa tišina se sama skrije.

Svjetionici pronose razlomljenu svjetlost nekima u daljini, a ja bih prihvatila tu razlomljenost koja bi me odvela do cjelovitosti, dok ona nestaje fluidno i otvara se romboidno pa se oštri bridovi protežu u daljine ili su sanjači samo tek neki sanjari koji prolaze kroz neke čudne snove pa misle, da su to neke ulice nove?

Nedostaju mi neke riječi, tišinu sam zamotala oko sebe kao šal i polako nestala u kiši.




Post je objavljen 24.02.2020. u 13:54 sati.