Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Lili

Jučer smo diljem lijepe naše imali seriju umjetničkih performansa protkanih satirom koji se kako smo naučili prigodom otvaranja EPK u rijeci i inauguracije precjednika ne smiju propitivat, jer svi oni koji propitivaju umjetničke slobode su kockoglave neuke rvatine, za razliku od tolerantnih Jugoslovena kojima je umjetnički izričaj imanentan od rođenja.

Tako smo imali performans u kojem je spaljen precjednik, performans u kojem su spaljeni pederi koji su udomili malog četnika Nešu Stazića, i performans u kojem je riječki gradonačelnik bio sa svojim istospolnim partnerom u ulozi supruge jednog od najznačajnijih masovnih ubojica dvadesetog stoljeća.

Nije li prekrasna ta naša kulturološko performerske raznolikost, to bogatstvo umjetničkog izričaja, taj vatromet satire.

Doduše sigurno će se nać neki neuki kockoglavi likovi, koji će se usudit propitivat umjetnički izričaj, jer ti krkani kojima za kojima se još vuče blato koje su im dede kao što reče bivši precjednik istaknuti antifašista Stjepan Mesić, donijeli sa sobom iz bosanskih i srpskih gudura.

Inače po anketi koju je provela neka agencija a ne blognjuz, i za koju glasove nije brojio Lovre Kuščović, dvije trećine građana ne žele da pederi udomljuju djecu.
Jedino članovi IDS a su dušom i tijelom da se Dica daju pederima, pa bi onda najbolje bilo da se pederima daju mali Istrijani, a ako ih ne bude dosta mogu im članovi ideesa Dat svoju dicu, čisto da dokažu kako su Dica u stvari najsigurnija kod pedera.

Kod nas na blogu Jugosloveni ne mogu podnit sranja koja radi novi precjednik pa se od muke bave bivšom precjednicom, šta polako prelazi u okvire patološkog ponašanja koje sigurno ima neki latinski naziv.

Osim toga se ništa nije značajnog događalo, osim šta je Julka rekla da je Kolegica Lirski subjekt mlađa i pametnija od nekih drugih, i to čisto da joj napakosti, jer Julka dobro zna, a i ja sam je upozorio da ništa ne može tako uznemirit doajenke ko mlado i pametno žensko.
Eto zato bi mogli sad imat jednu vježbu koja će bit repriza jer smo to već vježbali, i nije bilo skoro nikakvog rezultata, pa ćemo sad uspostavit novonaučeno pravilo, ko izda pizda.

Dakle oni koji se budu pravili blesavi i budu vrdali i izblegavali vježbanje će se automatski smatrat pizdama.

Dakle zadatak je navest jednu osobu koju smatrate pametnijom od sebe, ja sam koliko se sićam zadnji put naveo patagonijsku princezu Kojoticu, pa ću Ostat pri tome da ne bi ispalo da muljam, eto ja sam uspio, vama bi to triba bit neusporedivo lakši zadatak.

Inače kako je anketa bila tajna saznali smo da i pola članova esdepeja ne bi pederima dalo dicu, iako da ih vako pitate zakleli bi se na greb mrtve matere i na dičinje oči da in je dobrobit pedera na prvom mistu, pa se more zaključit da su esdepeovci liberalni otprilike u onoj mjeri u kojoj su adezeovci dobri kršćani.

Ajmo sad nemoj da ispane da svi mislite kako ste baš vi najpametniji ovde

Post je objavljen 24.02.2020. u 07:15 sati.