Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Međunarodni riječki karneval 2020.



Ove godine je kalendar bio u pravom smislu međunarodni, ali vam to baš neću dokumentirati, došao sam prije samog početka i tad najviše fotkao, nije me zanimalo tko je od kuda, jedino ćete eventualno Indijce prepoznati, ja jesam. Inače sam po običaju išao u grad pješice, na autobusnom kolodvoru sam se mimoišao s velikom grupom talijanskih turista, nisam odmah skužio odakle dolazi, poslije čuo da je navodno dvoje u ovdašnjoj bolnici u karanteni zbog sumnje na coronu.
Naravno da se kod mene na blogu baš nećete nagledati maškaranih karnevalskih kola, kao ni zvončara koji tradicionalnu nastupaju s drugom polovicom sudionika, fotkama nikako nisam zadovoljan, al nit mi radi ni funkcija zoom, a i blic zeza, svejedno je moglo biti bolje, al sam žurio doma, uostalom na većini fotki možete provjeriti vrijeme objavljivanja. Kraljica karnevala mi je ovaj put bila zgodnija od prethodnica, stalno se smijala, i meni je pozirala kratko, al bljesnulo je, i to je jedina fotka koju sam obrisao, blic joj obrisao baš lice. Nema veze, kome je do kvalitete, ima još dva blog kroničara, koja su vjerojatno također snimali.
Sve u svemu nije bilo loše, posebno jer je učesnike služilo vrijeme dok sam bio dolje, bio je prekrasan sunčan dan.
p.s.
Preletio sam fotkama, vidim da jednu nisam smanjio, ni neću, previše je fotki da bih ponavljao svoj standardni blog postupak, a ima i onih važnijih od karnevala, koji čekaju svoj red za druženje.



Post je objavljen 23.02.2020. u 16:15 sati.