Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naelektrisaniguster

Marketing

Resort u Hercegovini

Jeste li možda negdi čuli il naletili na ovo misto: Link

Misto je premagično i predobro. Cilu stvar je pokrenija Boro, jedan slikar koji je na mistu stare mlinice sebi naravija drvenu kuću da može slikat u miru i prirodi. Seljani ko seljani, su ga prozvali ludi Boro. Međutim, malo po malo misto su počeli posjećivat ljudi i polako je "ludi" Boro, razvija biznis. Sad je misto mala oaza a planini, posjećuju ga planinari, turisti, održava se i jazz fesstival, ukratko, misto funkcioniše i vrh je.

Sad, dva moja prijatelja imaju ideju da bi nešto ovako pokrenili. Došli su na tu ideju neovisno jedan o drugom. Jedan već neko vrime ima takvu ideju al mu fale pare, a drugi je odnedavno u tom filmu da bi tako nešto radija. Meni se ideja isto sviđa, al kako je sprovest u praksi? Za vako nešto triba para, vrimena, truda, promocije... Tribali bi imat dobar plan o tome kako to napravit.

Misto pod prvo mora izgledat bajkovito i magično, da bi privuklo turiste. Tu je pitanje kako bi ga gradili, da li neki prirodni materijali, tipa kuće od zemlje, što se negdi rade, ili bi mogla bit i moderna gradnja ali dobro uklopljena u okolinu i napravljena da izgleda bajkovito. Imamo rijeku koja je vrh, i super je liti za kupat se u njoj, a ni more nam nije daleko. Plan bi bija kupit neku zemlju blizu rijeke, a idealno blizu nekog kupališta.

Nakon toga bi mogli nešto gradit, i dobro osmislit, al triba nam promocija, bez nje nema ničeg. Puno je faktora u igri, i stvar je sad za sad na nivou ideje, ko zna oće li ikad išta od nje bit, al eto, ideja je tu i ima nas par koji bi bili voljni radit na tome. Šta vi mislite, bi li vi došli tipa za vikend u neku malu oazu u Hercegovini, di bi jeli hranu iz domaćeg uzgoja, uživali kraj rijeke i možda imali neke sadržaje, ture po gradu i okolici i možda imali i tipa koncerte, izložbe il tako nešto?

Sad, trenutno počinjem od potpuno sirove ideje, al možda bi cila stvar mogla funkcinirat. Samo nam triba detaljan plan, tribaju nam pare, dobro odrađeno misto, dobro zemljište na dobroj lokaciji, i promocija. Ko će znat, možda se nekad i desi tako nešto, možda to uradimo i možda bude baš dobro. Ko što reko, za sad je sirova ideja, al može se realizirat.

Post je objavljen 21.02.2020. u 22:35 sati.