Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Masonke

Novom precjedniku je čestitala Sevka i metla oni emotikon sa šampanjcon u čestitku, šta nije u redu jer će taj šampanjac sitit mog druga Eura na film s jahte, i uznemirit ga, Vlatka pokos se još nije javila.
Mi baš nemamo sriće s tim precjednicimA, Kolindu su podupirali lupeži i narkomani, a ovog s bolnim preponama homoseksualci sponzoruše i žene lakog morala.

Dr. Dejan Jović profesor na fakultetu političkih znanosti, je reka da je dobro da je enauguracija na Pantovščaku, jer se ne vidi crkva svetog Marka, nemore četnik podnit hrvatski grb i gotovo.

Lirski subjekt i Julka su se udružile protiv mene, kraj nji dvi svi ovi koji me ne podnosu izgledaju ka naplavina medicinskog otpada iz Albanije na pustoj plaži u zimskom periodu, mislim oni i inače tako izgledaju, samo ovi savez njih dvi to potencira.

Ko zna možda su i njih dvi masoni, ako je državni odvjetnik i još po bivših komunista masoni, šta ne bi mogle bit i njih dvi, Morat ću obratit pažnju imaju li neke tajne znakove.

Sarah be sigurno nije Masonka, ona ne sudjeluje ni u tajnim društvima mrtvi pjesnika na blogu, i ne šalje nikome emajlove, samo se nekad meni javi na mesinđer, i još je neke neoprostive grijehova napravila, pa je u nemilosti, iako ona ne zna koje.

More bit da je nekad viđena u blizini crkve svetog Marka šta je dovoljno da paneš u nemilost.

Prva Dica od Kolinde su bila dosta bolja prva dica, nego šta su prva Dica od Milanovića, njena ćer je bila pristojna cura, uzorna sportašica, i marljiva učenica, Pa je dobila stipendiju za fakultet u Amerikami a sin od Milanovića, je iša na fakultet u Nizozemsku za koji nije dobio stipendiju ali je neodgojena linčina koja se ne zna ponašat, pa je prista ić na fakultet i zaposlio se kod kontroverznog poduzetnika, poznatog po uzurpaciji javnog prostora i bespravnoj gradnji na njemu.

Inače na glazbenoj sceni otkad su pevaljke ošla u Beograd jer ode neće niko da ih sponzoriše, a Vlatka u Kanadu jer nju ni u Beogradu neće da sponzorišu, događa se Zombi apokalipsa pa je opet počela pivat Tereza, jučer je zavijala Josipa Lisac, a na Doru se među mladim talentima natječe i Zdenka Kovačiček, šta me podsjeća na našu naslovnicu na blogu.

Inače prodali smo viličar i sad imam novi na kojem čujem ljude šta mi govore, i mobitel kad mi zvoni, pa mi je to baš neobično, jebeš ti taj napredak.
Uputimo braćo i sestre riječi utjehe našoj Sarah be, vidite da žena ima problema s nekim majmunima, i olinjalim sovuljagama, i nevidljivim čelama, Sarah mi te volimo, ti si uvik bila dobra duša i prava prijateljica, a ne ka one dvi masonke.


Post je objavljen 19.02.2020. u 07:01 sati.