Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kintsukoroi

Marketing

Fatalna Sarah

Evo.

Kak mi je neki dan u pothodniku, pao mobitel i razbio se u paramparčad
( jel se to tak piše? ) i to dok sam u isto vrijeme, skidala cijenu s poklona i tandrljala s frendicom na taj isti, padajući mobitel o muškim sponozorušama, produžila sam ugovor s milim operaterom i za par kuna dobila veći mobitel, s većim ekranom za pisanje mojih nadasve interesantnih umotvorina.
Molim vas, drage moje blogerice i blogeri, a i ti gospo Adminovski, nemojte pasti na surovu propagandu gosna Freša, nisam opasna nikome,
samo sebi.
Mislila sam da će Lasta i mene u postovima opjevati, ali eto, nisam joj preveć zanimljiva..a i zamjera mi nešto, nemam pojma što. Izvan svih sam blogerskih klanova i email prepiski, valjda je u tome keč.
Ni po čemu nisam niti fatalna, čak ni nalik onoj fatalnoj Fati iz vica. Imam ja nekih drugih kvaliteta:-)))
E sad, htjedoh prepričati kako me u nedjelju upiknuo žalac od nevidljive pčele ili ose. Mislim, čisti SF. Ne uzimam nikakve lijekove i ne drogiram se. Čak i ne pijem:-) Gledala sam ko u usporenom filmu, kak mi se pod kožu unutarnje strane desnog prstenjaka podriva žalac. Pomislila sam da je možda neki dugi trn..al tako je bolilo i peklo, pa mi je namah bilo jasno da nije nimalo bezazleno.
Odmah sam žalac izvadila, oprala i dezinficirala mjesto uboda, a kako je prst odmah narastao za pol broja, spremila sam se i na hitnu. Prst mi je i dalje naotečen, šaku nemrem stisnut, mamurna sam od claritina i takva sam ostala doma.

To bolovanje je stiglo ko naručeno- u firmi mi je ionako totalni kaos zbog nečije sumanute odluke o preseljenju, o čemu se može čitati i na portalima.
Tako sam suptilno maknuta od svakog nerviranja oko stvari na koje ne mogu utjecati, da milina!

I hvala na divnoj zaštiti, mada je boljelo.

Erotski tekst nekom drugom prilikom.
Građanska mi je dužnost s tim se pozabaviti, kako bih vama, drage blogerice, omogućila vidjeti Frešovu i Eurovu golotinju.

A sad..nek se claritin razmaše:-)

https://youtu.be/TG1lH-__u8g

Post je objavljen 18.02.2020. u 10:25 sati.