Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Vapšuvarivari

Eto sad sam opet zabrinut, zeru se smirilo to oko Brada i Jenny, osim šta anoreksična lujka ucjenjuje brada, jer nemore podnit šta je odabra Jenny.
Harry i Meghan su ošli u Kanadu kod gej prajmministera koji crta i lipi umjetničke obrve, a voli se maškarat u crnca.

I sve bi bilo u redu da Severina nije obrisala bezime Kojić s enstagrama, nema to šta značit nego da jon je dopizdija oni retardinjo, pa je našla novog zagondžiju.

Ali dobro pustimo sad to, imamo mi našu fatalnu Sarah be, koja mašta o tome da nađe dobrog i pouzdanog muškarca ka šta sam ja, i već je pomalo frustrirana jer ih baš i nema.
Zato ćemo svi skupa Poslat pregršt, pozitivnih misli našoj Sarah be, da ustraje jer ona zaslužuje imat nekoga takvoga.

Sad se moremo Vratit Severini, ona bi isto sigurno tila nać jednog takvog, samo u tim njenim krugovima di se kreće su samo debili, pa se i ona jadna pogubi.

Dakle kad zeru bolje promislimo i proanaliziramo situVaciju na blogu i na estradi, dođemo do zaključka da je za svaku ženu ključno da ima sriće ili da zna izabrat muškarca.

Vidili smo kako je prošla Severina a i neke blogerice, koje imaju sklonost prema dječacima, muškarcima s hobijima i metrosesuValcima koji tražu ženu u sebi, one koje su se petljale s pjesnicima da i ne spominjemo.

Svi ti su naime roba s greškom poluproizvodi opsesivno posesivnih majki koji ženu mogu samo unesrićit, zato triba otvorit četvore oči kad tražite muškarca da ne bi prošle ka Severina i Vasa Ladački, sve je imo, ništa imo nije.




Post je objavljen 18.02.2020. u 05:58 sati.