Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ora et labora

Baš je grozno vako kad je moja frendica Anči betežna pa nemore obradit sve aktuValnosti na političkoj sceni, tako Se niko nije osvrnuo na slučaj IDS ovoga načelnika općine koji je novinarki koja ga je pitala za imovinu reka da mu popuši kurac.
Niko nije ni problematizirao odlazak budućeg precjednika na godišnjicu IDS a, bez obzira što je poznato da je IDS leglo korupcije, nepotizma, i svih vidova kriminala.

niko nije ni trepnuo, na činjenicu, da je uzdanica socijaldemokracije, najbliža suradnica budućeg predsjednika, i vječnog gradonačelnika Mile, socijaldemokrate i antifašiste, šarmantna Milanka, prijavila u imovinskoj kartici da joj kuća od 134 kvadrata s okućnicom vridi nešto manje od trideset tisuća eura

Čitam negdje kako je Stieg Larson prvi predvidio povratak fašizma, i sve se čudim i pitam di je to taj fašizam bio otišo, i otkud se trebao vraćat, super su meni ti likovi koji fašizmom krste samo ono što im se ne dopada, duboko nesvjesni svoje nesvijesti, da je i njihov totalitaristički pogled na svijet jednako fašizam kao i to protiv čega rogobore.
Fašizam je uvijek tu, uvijek prisutan, manifestira se jednako kroz one koji mrze migrante, kao i kroz one koji mrze kršćane, one koji mrze desničare, kao i one koji mrze ljevičare, one koji mrze Srbe kao i one koji mrze Hercegovce, one koji mrze homoseksualce kao i one koji mrze homofobe.

Fašizam u bilo kojem od svojih totalitarnih oblika, bez obzira radi li se o izvornom fašizmu, Nacional socijalizmu, ili bilo kojoj od inačica komunizma, uvijek ima isti princip funkcioniranja, pod krinkom zadovoljenja socijalne pravde se uvede totalitarizam u kojem su vođe pokreta i njihovi uguznici gospodari života i smrti, u kojem život svakoga onoga ko misli drugačije ne vrijedi baš ništa.

Ne treba nikako zanemariti da su originalni oblici fašizma ustoličeni demokratskim putem, iako su i oni kasniji komunistički koji su nasilno instalirani, u konačnici imali ista obilježja, otimanje nečije imovine da bi se namirili istomišljenici i provodila bolesna ideologija, i u slučaju fašizma i u slučaju komunizma značajnu ulogu su odigrali predstavnici sindikata, deklarirani neradnici.

Dakle možemo zaključiti da su svi ti bolesni totalitarni sustavi nastali iz koristoljublja, ni fašizam a ni komunizam nikada ne bi uspjeli da nisu otimali jednima i davali drugima, a sve u ime socijalne pravde.

Zato braćo i sestre Blogeri moramo biti vrlo oprezni kad nam neko nudi socijalnu pravednost, i s onima koji je zagovaraju, najčešćešće su to neradnici koji traže naćin kako bi se dokopali vaše imovine, cilj je uvijek isti samo je pitanje hoće li pri tom tražiti od vas da mrzite Srbe ili Hercegovce, i hoće li se zalagati za prava migranata ili homoseksualaca.

Na ovom svijetu postoje samo dvije vrste ljudi, radnici i neradnici, a sve zlo dolazi od neradnika, jer imaju dovoljno vremena da ga smišljaju.


Apdejt

Sarah be je i dalje fatalna, i nije jedinA

Post je objavljen 17.02.2020. u 13:18 sati.