Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Mile voli disko

Kako je gradonačelnik Mile posta gradonačelnik, Gordan Maras mu je lipio plakate, Zoran Milanović maštao da jednom bude ko gradonačelnik Mile, Anka Mrak Sataraš mu je crtala gupove, Vili Matula i Urša Raukar su agitirali za Milu, svi pederi, Jugosloveni, Srbi, i Rada Borić su glasali za Milu, svi socijalisti i antifašisti su glasali za Milu.
A Mile je bio lopov, kra je nemilice, kad je partija izgubila vlast, Mile je sve drugove i Drugarice zaposlio u gradskom poglavarstvu i holdingu, i nikome nije smetalo šta drug Mile krade nemilice, šta Mile crta čudne gupove, šta Mile zapošljava po podobnosti, a ne po sposobnosti.


Blogerica je objavila post pod naslovom Moje lijepe prijateljice, i Blogeri su puni nade pohrlili na blog, da vidu njene lijepe prijateljice kad ono tamo neke tice, nečuveno tako se poigravat s blogerima.

Sad je trenutak da Ivan Pernar i svi glasači živog zida i onog psihopate Kolakušića, odu u Kinu dokazat kako je cijepljenje besmisleno, koji bi to spektakl bija,’kad bi sad luđaci u žutim majicama na kojima piše živi zid, vatali Kineze da im krknu jezičinu, i onda iz svega glasa zapivaju Nemože nam virus ništa, jači smo od sudbineeeeee

Mislim šta je pošten Čovik moga pomislit kad je ona napisala, moje lijepe prijateljice, nego da će napokon nakon gerijatrijskog felacija i onanisanja u bioskopu, publici na blogu bit ponuđeno nešto lijepo osvježavajuće.

Jedanput je oka fešn hanuma, šta pari ka čovječja Ribica na opće oduševljenje, kolege Eura zamalo pokazala sisu, pa je on od tada vjerno prati u nadi u bolju budućnost

Baš mi fali moj prijatelj Blogi, kome da ja sad kažem, jesam ti reka

Ja virujen da bi on ka pravi levičar i socijalista, muški podnio ovaj krš i lom koji mu je ostavila njegova obožavana Anđa u Nemačkoj, je da mu neonacisti marširaju po zemlji, da mu Anđina partija koalira sa
Aefdeom, da zemlja tone u recesiju, da je nasilje u porastu i da velika većina Alahu akbara koje je Anđa uvezla svira kurcu, ipak branio lik i djelo Anđe, ko što je u mladim danima ovog bloga branio lik i djelo voljenog maršala.

U Velikoj Britaniji koja je ošla iz Europa desetci tisuća maloljetnih bjelkinja iz domova za nezbrinutu djecu, je silovano i seksualno iskorištavano, od strane pedofilskih bandi.

Pedofilske bande sačinjavaju u 84 %, azijati odnosno Indijci Pakistanci i slično, 8 % crnci, 7 % bijelci.
Policija nije poduzimala ništa u strahu da zbog političke korektnosti, ne budu proglašeni rasistima, tek je serija ubojstava maloljetnica pokrenula procese.

Eto zato je naš ustavni sud donio odluku u kojoj se miša u donošenje zakona, šta je posa parlamenta, u mehanizme udomljavanja šta je posa centara zansocijalnu skrb, i odlučuje o svjetonazorskim pitanjima, šta je posa građana otkad smo uveli demokraciju.

Naš ustavni sud nije uradio jednu jedinu stvar koja je u njegovoj nadležnosti, nije razmotrio je li zakon u skladu s ustavom ili nije, a sve to u strahu od pedofilskih bandi koje sačinjavaju u 84 % Indijci i Pakistanci, 8 % crnci i 7% bijelci, koje siluju i seksualno iskorištavaju maloljetne bjelkinje iz domova za nezbrinutu djecu.

Očekuje se da će Miroslav Šeparović dobit Noblovu nagradu za pravosudni koncept homoseksualnošću protiv pedofilije.

Idem sad vidit jel imaju koje sise na blogu.

Sarah be je još uvijek lijepa i mlada i jednako fatalna kao prvog dana kad smo se sreli :)


Post je objavljen 16.02.2020. u 08:38 sati.