Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

STVARNO

STVARNO

Jedini dokaz za STVARNO je istina.
Svaka osoba tijelom je u životu stvarno, zato istinu o postojanju može znati.
Problem je čovjek, zbog svoje duševne subjektivnosti, jer djeluje umom mentalno.
Na taj način ne prihvaća doživljaj realnosti, kao prirodno jednostavno znanje o svemu.

Valja krenuti od izvora života, a to je sunce.

Sljedeće je objašnjenje kako se služiti istinom, tim prije što se svodi na doživljaj realnosti, nikako na osjećanje emocija.

Svijet u smislu postojanja kao najveći univerzum, jedno je prostorno vrijeme, jedan inteligentni vakuum moći vodonika i elementi u materijalnim pojavama.

Kako možeš znati stvarno istinom, glasom i knedlom u grlu?

Jednostavno je to objasniti vodom u tanjuru. Ako vrhom igle bilo gdje dodirneš vodu u tanjuru, sva količina vode zna za taj dodir. Nemoguće je energija pojave u vakuumu, da inteligencija to ne zna.

Znači kada zatvorenim ustima glasno i jasno postaviš pitanje, oslobođena je nova energija u smislu informatičke pojave, dovoljno za inteligenciju vakuuma. Ako nešto u svijetu postoji u vezi sa postavljenim pitanjem, knedle u grlu nema i tako znaš odgovor je DA i obrnuto kada progutaš knedlu znači NE.

Ovo je lako pokazati i svatko se time može služiti, međutim problem je čovjek što na svaki mogući način osporava istinu ili je kvalificira na svoj način. U svakom slučaju nije istina ako je netko nešto video, izgovorio ili napisao, dok pojedinac osobno tijelo to ne provjeri, na način kako sam objasnio.

Post je objavljen 15.02.2020. u 14:47 sati.