Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

bitanga i princeza

Šta je muškarac bez brkova, šta je žena bez sisa, šta je Valentinovo bez darova?
Moramo se odma zafalit blogerici Julki koja se uopće ne miša u organizaciju proslave, samo tu i tamo se uključi ka zainteresirana javnost, pa se eto ona sitila i poklona.

Kad su pokloni u pitanju nije toliko važna materijalna koliko dušovna vridnost, vrlo je važno da duša bude sita i koze na broju, dakle koze i bilo šta ispod pesto eura ne dolazi u obzir.

Oni od vas koji su brazidejni mogu odma izbrojit pesto eura, a mi ćemo Napravit malu listu poklona da van pomognemo odabrat.

Pesto eura
Šesto dolori
Četri iljade kuna
Vepar i srndać
Tri janjca
Tele
Dva tjedna korištenja vikendice s palmom za medeni misec
Komplet erotskog rublja sa lisičinama, i velkiM čižmama
Baciklo
Električni romobil
Motorna pila Husqvarna 450 e
Veliki servis sa izmjenom remenja i vodene pumpe
Ajfon jedanaest pro

Ako neko misli donit umitničke slike ili robotski usisač, nemora ni dolazit.

Svi vi šaljivdžije šta ste tili kupit vijagru za mladoženju ste bezobrazni i zli, vi oćete da mladoženja crkne, pa da morete tješit ucviljenu udovicu.

Euro i El dijablo su nabavili kuhinjsku vagu sa grijanom površinom za vaganje, baš su gospoda jel tako, ne samo da griju ruke nego i vagu za taj mamografijski pregled, zaslužili su dobit pusu, ako ne i više od toga, zato su zamolili za svaki slučaj da se plaknete i ne kusate ćevape s lukom, budite dame ne da cili autobus smrdi od vas.

da ne bi mislili da morete nešto smuljat, bit će vako, prvo će gost iznaneđenja otpivat himnu, onda će Maja Šuput skupa s diverušama otpivat Money, money, pa će se pristupit otvaranju poklona i kuverti, onda će Maja Šuput na oni majkrofon vikat, bloger Euro donijo pesto eura u komadu, blogerica Justme, donila bič i jestive mudante, i trista eura u komadu, bloger EL dijablo donijo pesto eura sve po deset, kaže da mu to slovenke guraju u mudante kad nastupa, su onin čipndejlzima i tako redom


eto sad sve znate, nema ništa na majke mi, i nismo znali, svaki onaj ko ne donese najmanje pesto eura, duboko će povridit mladu, zato se nemojte zajebavat, jer je naoružana, i ona i kuma, a i neke diveruše

dakle pamet u glavu, eure u kovertu i ajmo lagano spremat se



Post je objavljen 12.02.2020. u 09:09 sati.