Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sportska-cakulona

Marketing

Klara Andrijašević brončana u Istanbulu!

Klara Andrijašević, 18-godišnja atletičarka iz Makarske, ostvarila je još jedan sjajan rezultat. Na juniorskom dvoranskom prvenstvu Balkana, u utrci na 1500 metara, osvojila je brončanu medalju istrčavši tu dionicu u vremenu 4:36,48. Također, ekipini naslov prvakinja Balkana osvojila je upravo Hrvatska osvojivši 11 medalja.

Ovaj uspjeh velika je stvar kako za Hrvatsku, tako i za Klaru. Ova sjajna atletičarka već godinama niže uspjeh za uspjehom. Njen neosporni talent prepoznao je i hrvatski atletski savez koji joj dodijelio nagradu za najbolju mlađu juniorku hrvatske u 2019. godini. Tekuća atletska sezona tek se zahuktava, a Klara je broncom iz Istanbula potvrdila da je u odličnoj formi.

Sada joj predstoje pripreme za sezonu na otvorenom, a glavni cilj nastup na svjetskom U-20 prvenstvu u kenijskoj metropoli Nairobiju, koje je na rasporedu početkom srpnja. Za velike Klarine uspjehe uz nju samu, zaslužan je i njen trener Stjepko Vodanović. On je ujedno i najzaslužniji za to što se Klara uopće počela baviti atletikom( prethodno je trenirala rukomet).

Njihova uspješna suradnja nastavlja se i u 2020. godini, a Klari želim da u tekućoj godini ostvari sve svoje planove.



Post je objavljen 11.02.2020. u 12:22 sati.