Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

REGIONALNI DANI EU FONDOVA - U DRNIŠU



RADIONICA O NAČINU FINANCIRANJA

.
U velikoj dvorani Gradske vijećnice Grada Drniša ,Trg Kralja Tomislava 1, u 10:00 sati u srijedu 26. veljače 2020. biti će održana stručna radionica pod nazivom Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj. Radionica će biti održana u okviru besplatne edukacije o financiranju iz EU fondova u okviru REGIONALNIH DANA EU FONDOVA uz medijsku podršku Večernjeg lista.

Detaljan program dostupan je na: www.danifondova.eu



Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“. Na događajima, koja će obuhvatiti 30 gradova diljem Hrvatske, zainteresirana javnost bit će informirana o mogućnostima financiranja iz europskih strukturnih i investicijskih fondova
„Regionalni dani EU fondova“ održavaju se s ciljem upoznavanja cjelokupne javnosti s mogućnostima financiranja projekata putem EU fondova i pružanja smjernica zainteresiranim pojedincima o tome gdje mogu pronaći potrebne informacije i osnovno znanje kako bi se odvažili prijaviti svoje projektne ideje i iskoristili sredstva koja su im na raspolaganju.

Informacije o radionici na: info@danifondova.eu, fondovi@mrrfeu.hr
ili na tel. 01/63 26 030.



Post je objavljen 10.02.2020. u 20:52 sati.