Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Vrli novi svijet


Ustavni sud je očekivano odlučio da pederi mogu udomljavat djecu.
Valjda nije neko očekivao da će ustavni sud reć, ne vi pederi zato šta ste pederi nemorete, kaki bi to ustavni sud bio.
Sad se eto ustavni sud jeba a da mu ne uđe, sve će bit ka i do sada, imat ćemo zakon koji je u kurcu jer roditeljima koji napustu dicu daje previše prava, Dica će bit po domovima, liste onih koji bi usvojili dicu će bit jednako dugačke, struka se neće moć dogovorit oko toga triba li dicu dodatno traumatizirat i davat ih pederima, roditelji koji su napustili dicu će ako ih država da pederima Tužit državu, slatke male kovrčave djevojčice će dobit priko veze neka Milanka, a malog bolesnog cigu, kojeg niko neće, će neka nadobudna skojevka Dat pederima kako bi se oni bolje osjećali.

Cilo vrime će se naravno svi zaklinjat da im je stalo jedino do dice, a virujte mi nije, ni državi, ni pederima, ni roditeljima šta su napustili dicu, ni nadobudnim skojevkama, ni onima koji mrzu pedere, baš nikome.

Jedini koji viruju u dicu, su drugovi iz esdepeja, oni predlažu da mlade skojevke mogu ić pobacivat dicu sa šešnajst godina, a da ne pitaju ćaću i mater, štanje baš super.
Sad mlade skojevke nemogu ić na eskurziju da ne pitaju ćaću i mater, ali bi da se drugove pita mogle ić na pobačaj.

Mlade skojevke sa šešnajst godina ne mogu glasat za drugove iz esdepeja, niti mogu vozit aVuto, ni kupit duvan, ni rakiju, ne mogu ić ni u disko, ako i policija nađe pijane u parku mora in zvat ćaću i mater, ali će ako se drugove pita moć pobacivat do mile volje, da ne pitaju nikoga.

Eto jesan li ja uvik govorija da će fašisti prvo doć po vašu dicu.

Neki profešur je malo napastvova svoju ćer, i dila slike od male drugin pedofilčinama, i sad kažu da bi mu možda mogli zabranit da bude profešur, čuj možda, možda vam mater jebem bolesnu i vama i možda njemu.
Stvarno je dosta tih učitelja, samo tražu povišice i siluju dicu pa i vlastitu, i to sve dostojanstveno, da sam ja recimo kreten sad bi tražio da se ukine škola, da ministrica da ostavku, da se svi koji su išli ili idu u školu ispričavaju i loše osjećaju, da država više ne financira školu, i sve kako i inače kreteni rade kad je odvratna pedofilčinama neki svećenik.

Valjda ljude zbog takvih uvjerenja mogu zvat kretenima ako mogu idiotima, to je slično idioti i kreteni, nemore se ustavni sud bavit samo idiotima i kretenima mora zeru vodit računa i o osjećajima pedera, nisu ni oni šugavi.

Post je objavljen 09.02.2020. u 08:19 sati.