Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Stigla penzija



Jučer drugarici stigla penzija, nikako mi ne paše riječ mirovina, jer tko još s njom može miran biti pa smo se tradicionalno uputili u nabavku u Kaufland. To mi je još najsimpatičniji trgovački lanac, između ostalog Jin i ja imamo zadovoljavajući prostor za šetnju dok čekamo drugaricu, a i lijep je pogled. Jedino mi nije jasno, nama više alkosa koji su meni bili dio folklora i sjedili na betonskim stepenicama, jel netko poduzeo akciju uklanjanja ili su se iz nekog razloga sami makli, s njima je uvijek bila jedna odvezana kujica s kojom se Jin lijepo družio.
Za maturalac zasad stigla samo jedna ponuda, agencija Alga, kad sam guglao sledio sam se, za ponadati se da danas sutra stigne još neka ponuda, da pošta poslovično kasni, što u slučaju Mecine knjige nije bio slučaj. Počeo sam čitati njenu "Grešku", početak obećava, da nemam obveza pročitao bih ja to u dahu, već sam došao i do spominjanja Rijeke. Odobrena mi pratnja natjecatelja za županijsko 19.2. u Opatiju, ali naravno, zahvaljujući glupim pravilnicima, bez dnevnica jer je, kao preblizu.
Super su mi bijele kobasice, posebno otkako smo ih naučili kuhati, pustiti da zakipi, a onda ih desetak minuta držati u toj vodi.

Post je objavljen 06.02.2020. u 10:24 sati.