Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Traži se NETKO

Jučer je bio buran dan.
Puvala je Bura, ode u Zagrebu je bilo nemilo, puvalo je pedes kilometara na sat k nosilo cabla i Jude i krovove, i kante za smeće.

Doli na Maslenici je puvalo priko dvista, doli kad puva pedeset na sat to se zove maestral, pa je nosalo šlepere i privrćalo ih, zeru niže oko Makarske je nosalo brode, i tilo i potopit.

Rođendane su proslavili Kikač Ronaldo, Ćorluka sa Frankon, i naša draga kraljica Patagonije koja se umiljato odaziva na ime i bezime Kojotica.

Doduše Kojotica je naka osjećajna čula da je umra oni glumac Krik Naglas, šta mu je sin oni stari prdonja šta ima mladu ženu, pa jon nije do ničega. Ona je emocijonalno vezana za starog Krika ka ja za Inglešku kraljicu mater od onog debila Čarlija, šta ima onu zubatu ženu šta
Se zove božemiprosti Kamila.

Eto zato svi skupa ajmo naćubite se, justa van tribaju zauzest položaj čašice lotosovog cvita, koji se u narodu ove guzica od kokoši, i sad našoj umiljaton kolegici pošaljimo kisić, cmokić, bokić, i pusicu.

Eto sad kad smo uspješno prebrodili Nuttela dej i sve te burne izazove, istrpili zlostavljanje blognjuza koji kraj žive Julke, meće po naslovnici neku babu s kolačima, a sve samo zato da bi zbunijo kupusa, i odvejo ga na krivi put.

Iz svega toga moremo zaključit da osim šta nije naročito pametan, još je i zao, pa ne čudi da je ljevičar iz pokreta za jugoslaviju, koji se srami svojih kolega po uvjerenju iz istog tog pokreta.

Nije njemu lako, ko bi volijo bit žena zarobljena u tijelu ružnog muškarca, koja ima lezbijske sklonosti a ne usudi se prić drugim ženama, pa onda ne trpi tuđu sriću, i zato dovodi kupusa u zabludu, dok ga Juliška čeka sa buketom u ruci.

Ako ste se ikad pitali zašto se blognjuz toliko skriva, nema nekog posebnog razloga, osim nesigurnosti u sebe, svoj modni izričaj i seksualnu orjentaciju, zato danas donosimo ekskluzivno njegovu sliku pa ako ga di vidite poklonite mu zagrljaj, i on je kao i vi samo jedna izgubljena duša u potrazi za ljubavlju.



Post je objavljen 06.02.2020. u 06:55 sati.