Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Igraonice goa u 'Suncokretu'

Već nekoliko godina u udruzi osoba sa invaliditetom 'Suncokret' se na redovnim druženjima članova udruge petkom uz ostale aktivnosti igrao i go. Nekoliko članova je iskazalo i veće zanimanje kao: Šokre, Filip, Petra, Adil, Kruno, Mario ..... Udruga je prošle godine nabavila garniture goa i satove za mjerenje vremena za ozbiljnija natjecanja u gou. Stekli su se tako uvjeti za sustavniji rad i napredak u kvaliteti igranja goa zainteresiranih članova udruge.
Potrebno nam je bilo nači još i termin za igru. Dogovorili smo se za svaki radni utorak od 10 do 13 sati. Pored članova udruge dobro će doći i prijatelji udruge. Vanjski igrači goa će svojom igrom pomoći dizanju kvalitete igre kod članova početnika u igri go. Planira se i igranje kategornih otvorenih turnira.
Krenulo se u utorak 4. veljače 2020. Odziv za početak nije bio velik. Mnogi još nisu svijesni te nove mogućnosti, mada je obavijest o igraonici proslijeđena.
Ovaj se puta krenulo sa širom pričom o gou, da bi se potom krenulo na igru. Bilo je to igranje sa uputama za bolju igru sa objašnjenjima.


Na slikama su detalji sa prvoga druženja u 'Suncokretu' na igraonici goa.

Odradili smo sva tri sata u zanimljivoj igri. Očekujemo na slijedećim druženjima uz go utorcima još igrača goa udruge, a i njenih prijatelja.
Igraonice goa su svaki radni utorak od 10 do 13 sati u prostorima udruge 'Suncokret' Cvjetno naselje 10 Velika Gorica..


Post je objavljen 05.02.2020. u 23:01 sati.