Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

F M D



Ustavni sud je odlučio da H. H. Nije pogriješio kad je Stipu Mesića nazvao idiotom, jer nije iznosio činjenično stanje nego vrijednosni sud o Stipi Mesiću.

Dakle sad nemamo dileme ja vas zbog vaših stavova imam pravo zvati idiotima, sukladno presudi Ustavnog suda i Europskog suda za ljudska prava.

Nije puno al čovjeka veseli :)))

Demokratska stranka u Amerikami je započela sa izborima svog kandidata za precjednika, koji bi triba pobijedit Trumpa, ali su toliki idioti da nisu u stanju pribrojit glasove, pa sad valjda čekaju Lovru Kuščovića da ih pribroji.

Jebate ti leftardi su idioti po cilom svitu.

Sutra je svjetski dan Nuttele, ako niste znali, tako da svi vi koji slavite Nuttelu po gregorijanskom kalendaru, morete Počet s pripremama za proslavu.

Nema mi Julke, ko zna šta sad smišlja, nesmin se opustit, nema toga šta ona neće uradit da kupus pobijedi.

Morat ću i ja nać neko tajno oružje.

Mala Mila koja ima 16 godina i prva rodca je od Sarah be pa živi u Vrancuskoj, je odjebala nekog muslimana jer je lezbača, onda je on nju napa da je ona u stvari rasistica, pa je ona rekla da je njegov Islam sranje, a onda je liberalna ministrica pravosuđa rekla da je Mila prešla granicu, jer valjda iako je lezba ne smi odbijat muslimane, niti smi govorit protiv Islama u sekularnoj Francuskoj, more samo protiv kršćanstva, to je progresivno.

O kako ja volin kad revolucije jedu svoji djecu.

Inače ko vama više ide na živce na blogu idioti ili oni zli koji se baskrajno trude da se kontrolišu.


Post je objavljen 04.02.2020. u 21:23 sati.