Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Izaberi jedan broj .....

Eto dobili ste savršenu priliku da me se riješite, sve šta tribate Napravit je na izbornom mistu broj 2 kod blogerice Julke, glasat za dragog i simpatičnog blogera Kupusa.

Dakle potpuno vam se izišlo u susret, nismo vam metili nekog kandidata za kojeg bi vas bilo sram glasat nego našeg diku i uzora Kupusa.

Sve najbolje o Kupusu će van reć objektivna i nepristrana šefica izborne komisije, koja je ujedno i šefica Kuousovog izbornog stožera, pri čemu ćemo zanemariti to šta se ona ponaša ka šiparica kod je Kupus u pitanju, to je jače od nje, pa jon nećemo zamirit.

Izađite na izbore, Kupus je najbolji kandidat, nikad se nikome nije zamirio, nikad nikome reka ružnu rič.

Nemojte ka uvik kad su izbori laprdat po enternetu i onda Ostat doma, ispunite svoju biračku dužnost, dajte svoj glas najboljem kandidatu, samo tako moremo prominit nešto.

Zaboravite sve šta je bilo do sada, došlo je doba akvarijusa koje donosi promjene, zagledajte se u svoju dušu i glasajte po savjesti.

Glasačko misto će bit otvoreno do petka, nema predizborne šutnje, za svog kandidata morete agitirat koliko oćete, pisat mu pisme, crtat slije, činit fotografije, slikat selfije sa dronon, peć kolače, činit gregadu, podmićivat glasače, ucjenjivat kandidate, sve kako demokracija nalaže.

U petak će blogerica Julka proglasit pobjednika, a posli toga će vam se izabrani kandidat obratit, i imat pobjednički govor.

U ovin izborin nema gubitnika, osim onih koji je daju svoj glas, jer im se eto je sviđa precjednica izborne komisije, taki ni ne zaslužuju demokraciju, taki uopće ne zaslužuju bit na blogaeru.


Post je objavljen 03.02.2020. u 07:15 sati.