Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Dan za tijaru

Danas je 02.02.2020. S koje god strane okreneš, dođe mu na isto. Idući takav slučaj palindromskog datuma desiće se 12.12.2121., pa svi ko nešta tvrde da je danas poseban dan.

I pospremam ja popodne sobičak mojih najdražih frajera, i nađem šta? Tijaru. Otkud meni tijara? Pa kupile mi cure s posla za promociju i spakirale tematsku košaru, znači punu stvarčica o kojma sam pisala - avzac za torte, flašicu ajvara, flašicu pekmeza od marelica, hulahopke, vrećice čipsa, rafaelo kuglice, kutiju Kafetina, kutiju afričke šljive i tijaru. Dakle hulahopke sam nosila, jestivo se pojelo, avzac stoji spreman za eventualnu upotrebu, Kafetini su popijeni, ostala je afrička šljiva i tijara. Afrička šljiva i dalje ostaje u neupotrebi, a kad sam uzela tijaru u ruke palo mi na pamet - pa daj da vidim kak mi stoji. Je da je dječja tijara, al šta ima veze, pa mogu barem s tim dobit osjećaj kak je nosit tijaru. Ono, kak se osjećaju žene kojima je nosit tijaru ko meni najlonkesu iz dućana.
Natrtrljila ja tijaru na glavu, imaju se i mali češljići sa strane da ne spada sa glave ( mislim nemre mi ni spast, dječja je tijara - koja zabluda, još kak može se nakrivit ko šta se pokazalo ) ), pa ni ne stoji to meni baš tak loše. Da sam se znala udat, ko šta mi je moja ispaćena roditeljica preko nekoliko desetaka puta pripomenula, mogla sam možda nosit i pravu tijaru, al jebiga sad je gotovo.
Pa obzirom da je danas palindromski, poseban datum, ajde okinuću ja i selfi sa tijarom, da mi baš bude poseban dan. Kud god pogledam po društvenoj mreži svi se slikavaju sa koječime i kojekuda - dok metu, jedu, sjede il leže. Malo - malo eto kod nekog novi selfi. Pa mogu onda i ja jedan sa falš tijarom, čisto radi datuma. Ajme jesam se napatila, majkosvetabožja. Kad se vidi tijara, ja izgledam ko Frankenštajnova mlada. Kad ja izgledam dobro, tijara unatoč češljićima zdimi nekud u vražju mater i stoji nakoso. Jedva sam se nekako podbočila i uspjela nariktat da je sve barem donekle kak treba. ( Dobro, ne sjedim po peesu ko oriđiđi nositeljice tijara, nisu mi leđa ravno al šta da radim, lako one kad nemaju tehničke probleme ko ja i ne bježi im tijara po glavi ).

I da znate da je baš dobar osjećaj, bez obzira šta je falš tijara. Ne znam samo kak bi nosila onu pravu, kraljevsku, u kojoj ima 1333 dijamanta i za koju sama engleska kraljica kaže da je teška ko vrag i da mora pazit da ne smuva vrat kad je nosi. Pa mene bi nosilo na rukama ko relikviju s tom tijarom.Post je objavljen 02.02.2020. u 18:50 sati.