Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavjejednostavnoljubav

Marketing

Bez recikliranja


Razmišljaj pozitivno. Budi nasmijana. Jesam , pozitivna sam i nasmijana. Trudim se biti. Trudim se sve ono što svaki dan život donese, reciklirati. Kao Pepeljuga, dobre stvari u lončić, s osmijehom podijeliti.Loše stvari u želučić.
Gutam ono loše. Loše sjeda na želudac, ali bože moj, tako se to radi.

U noći, dok budna pratim sjene, u prsima postaje tijesno. Riječi stisnute u grlu, šute. Bude se strahovi. Kažu da je dobar strah, kome ga je Bog dao. Ima istine u tome. Strah nas potiče na hrabrost, na borbu i ustrajnost. Sutra ću napraviti ono što sam danas trebala, a nisam imala hrabrosti. Sve je bolje od nemoći.

Dok noć prema jutru gazi , razmišljam o svemu. I o onome , budi nasmijana, razmišljaj pozitivno. Pitam se , ne zavaravamo li sami sebe ponavljajući i drugima i sebi, nešto što ne drži vodu? Ma kako razmišljali , bit će tako kako biti mora. Na neke stvari ne možemo utjecati ma kako razmišljali, život me naučio.

Pokažimo , kažimo, sebi i drugima kako se osjećamo. Dozvolimo jedni drugima biti ljuti i tužni. Podijelimo brige i strahove, želje i nade. Onako kako nam život donese. Bez dodavanja i oduzimanja. Bez recikliranja.
Tek kad sve isprocesuiramo, kad je sve u balansu, bez usiljenih osmjeha i ispraznih obećanja, zajedno, možemo se nadati boljemu.




Post je objavljen 01.02.2020. u 20:07 sati.